Nadia Solveig
Nadia Solveig

Nadia holder en knapp på Kloppen

Nadia Hasnaoui tror TV 2-programlederen er den største konkurrenten i kampen om Gullruten.

Det er duket for Gullruten i Bergen, og mens kjendisene strømmer til regnfylte Bergen, er det noen som er ekstra spente: de nominerte.

I kategorien for «Beste kvinnelige programleder», er TV 2-kvinnene Guri Solberg, Kristin Skogheim og Solveig Kloppen nominert sammen med NRKs Nadia Hasnaoui. Sistnevnte er forberedt på ikke å vinne, og tror hun vet hvem det blir som stikker av med prisen.

- Det er helt umulig å vite hvem som vinner, men Solveig har vunnet pris før. Hun har noe helt eget ved seg. Og så er hun jo kjempegravid, og du kan ikke dra henne over fjellet uten å gi henne en pris. Derfor har jeg tro på henne. Jeg holder en knapp på Kloppen, sier Hasnaoui til tv2underholdning.no.

Les også: TV 2-jentene kan kuppe «Gullruten»

Les også: Henriette dropper «Gullruten»

Får ikke lov til å fly

Men «kjempegravide» Kloppen har ikke noen tro på at det blir hun som vil dra det lengste strået lørdag kveld. Hun har ikke en gang tenkt å ta turen til Bergen i år, så sikker er hun.

- Det er veldig hyggelig at Nadia tror jeg vinner, svarer Kloppen på kommentaren fra Hasnaoui.

- Men jeg tror det er fordi jeg har vært nominert så mange ganger, uten å få den, at hun tror jeg vil vinne. Men det har ikke vært noe mas fra Gullruten-kommiteen om at jeg MÅ være der, så jeg tror hun tar feil. De hadde nok mast mer om det var meg.

Og Solveig trekker frem Guri Solberg som den mest sannsynlige kandidaten til å vinne Gullruten.

- Det blir vanskelig å si hvem som vil vinne, men jeg har en følelse av at det bli Guri. Det er bare en magefølelse, sier Kloppen på telefon hjemmefra.

Og det er akkurat der Kloppen kommer til å tilbringe lørdagskvelden også. Hjemme i sofaen med samboeren, pizza og melk.

- Jeg drar ikke til Bergen, for ingen flyselskap vil ha meg om bord. Og tar jeg toget, så risikerer jeg at vannet går på Gol, og da må jeg være der en uke Jeg har heller tenkt å rigge meg til med pizza og melk, og se det hele på TV. Eller kanskje sjokolademelk blir bedre, spøker Kloppen.

Les ogå: Kristins stress-suksess

Les også: Du kårer årets TV-øyeblikk

Klar for det store showet

Men Nadia Hasnaoui er klar for det glamorøse showet, om hun vinner pris eller ikke.

- Jeg er innstilt på at jeg ikke vinner, og tror jeg kommer til å ha det gøy på Gullruten uansett.

- Men har du alt klart nå da?

- Ja, nå har jeg funnet noe å ha på meg, noen å dra med, og så er det bare å glede seg til å feste med gamle kjente.

Takketalen ikke skrevet

Om det er fordi Hasnaoui ikke tror hun kommer til å vinne, eller om det ikke er vanlig å skrive takketale på forhånd, er vanskelig å si. Men Nadia ler bare når vi spør om talen er ferdigskrevet.

- He, he nei - og jeg vet ikke om jeg kommer til å tenke noe som helst hvis jeg vinner - forvirret og glad vil jeg tro at jeg blir da. Men jeg har ofte tenkt at det er en spesiell person jeg gjerne skulle takket i en takketale. Så jeg benytter sjansen her:

- Jeg vil gjerne takke Paul Olav Øien for alt han har lært meg om det å møte mennesker med kamera tilstede, sier hun med andektighet i stemmen.