Norske Talenter dommerne (Foto: Thomas Reisæter / TV 2)
Norske Talenter dommerne (Foto: Thomas Reisæter / TV 2)

Dette sa Mia, Thomas og Jan Fredrik om finalistene

Se dommernes tilbakemeldinger fra «Talenter»-finalen her.

Absence & Blipp

Mia: Uten tvil har dere den rå energien som kler dere. Når det er sagt synes jeg dere må finstille dere enda litt mer.

Thomas: Jeg synes koreografen er særegen og bra. Men i forhold til hvor tighte dere var har dere vært bedre før.

Jan Fredrik: Jeg er med i fanklubben ennå - ingen tvil. Men jeg må si at det er ett eller annet med det sterke utrykket deres - og det ble litt borte i dag. Men dere er dritflinke.

Lydia

Mia: Du har vært under mye press. Du kom inn i siste liten og du vant. Jeg ser en vinner i deg. Du har klart dette presset du har hatt. Det betyr for meg at du har en stjernekvalitet. Dette er det beste du har gjort. Jeg må gratulere deg - dette var nydelig.

Thomas: Det er bare en ting å si: Fantastisk vakkert! Og utviklingen du har hatt - jeg er kjempeimponert. Det overrasker meg ikke om du stikker av meg seieren her i kveld.

Jan Fredrik: Det å få oppleve å høre deg er grunnen til at jeg sier ja til å være med i et slik program. Du er et vaskeekte talent.

Brian

Mia: En fryd å se på. Jeg sier det samme: Kjempebra!

Thomas: Norges mest sjarmerende lille mann!

Jan Fredrik: Dette var helt nydelig og noe av det morsomste jeg har sett på lenge. Du er så søt - og du kan være stolt av deg selv.

Røa Eldresenter

Mia: Dere må jo bare ha det utrolig gøy på Røa Eldresenter. Det er alltid en glede å se dere. Kanskje litt mangel på energi i forhold til musikkstilen.

Thomas: Mette - hva slags piller tar dere på Røa Eldresenter? Dette er jo fantastisk! Det var veldig artig, det må jeg si.

Jan Fredrik: Hvis noen hadde fortalt meg at jeg skulle få oppleve dette hadde jeg aldri trodd dem!

Håkon Ricardo

Mia: Håkon du har en stor stemme! Hver gang du setter i gang med de høye tonene reiser hårene på armene mine seg. Du har en stor fremtid hvis det er dette du virkelig vil.

Thomas: Jeg må si at det er så kraftfullt, kontroller og kvalitet i alt det du gjør.

Jan Fredrik: Da du sang de høye tonene var det ikke bare gåsehud på Mia, hun vibrerte hele dama. Jeg tror alle der hjemme finner fram mobiltelefonene sine og stemmer på deg i dag.

René Skar

Mia: Jeg er så glad for å ha deg med her. Du rapper bra, du er stødig, det er stødig og presist. Du holder et høyt nivå, får du ingen tilbud skjønner jeg ingenting.

Thomas: Man liker deg veldig godt. Og du får fram personligheten i rappen.

Jan Fredrik: Du lager superfet musikk. Det er ett eller annet med hele din personlighet, kombinert med din evne til å rappe. Dette var veldig gøy!

Aaro

Thomas: Jeg digger deg!

Jan Fredrik: Hva du klarer med diablo er utrolig. Om du ikke vinner tror jeg det holder at du står på Karl Johan en uke. Da har du tjent inn like mange penger som du ville vunnet her.

Quick

Mia: Fy fader gutter. Dere har alt enhver dansegruppe skal ha! Koreografien ser lett ut, dere er en enhet. Gratulerer gutter! Og nå folkens - nå stemmer dere!

Thomas: Hvis TV-seerne fikk med seg alt dette vinner dere! Dere er de beste i denne konkurransen!

Jan Fredrik: Det finnes ikke ord som kan beskrive hvor sinnssykt dette er. Karer, dette er på høyde med det aller beste i utlandet.

Sebastian

Mia: Du er utvilsomt et stort naturtalent. Du har full kontroll over stemmen din. Det virker uanstrengt. Du smyger deg inn i hjertene. Du har absolutt noe på scenen å gjøre, lykke til.

Thomas: Du er definitivt en scenepersonlighet. Jeg synes du har sunget litt bedre før, men det var fint i dag også.

Jan Fredrik: Du gjorde et annerledes sangvalg enn jeg hadde forventet. Du er noe helt spesiell!