Guri Solberg
Guri Solberg

Guri håpet på real Cola-rap

Ikke alt gikk etter planen under innspillingen av «Torsdag kveld fra Nydalen». Se video.

Dagen før den store finalen i «Norske Talenter» var det en anelse talentfeber også hos gjengen fra «Torsdag kveld fra Nydalen».

Rappet rolle fra Solveig Kloppen

Med Solveig Kloppen i programlederstolen satt gjengen talent i sentrum. Etter at innspillingen var unnagjort blogget Guri Solberg om det hele.

«I jobben min som programleder er det mye å tenke på. Hvordan ordlegge seg, huske manus, passe tida og oppføre seg ordentlig. På sending i går fikk jeg en mye større oppgave: Å rape på kommando. Rollen som tjukk dame med talent for raping, snappa jeg rett foran nesa på Solveig Kloppen.»

Talenter utenom det vanlige

Sammen med Morten Ramm og Henrik Thodesen skulle Guri nemlig spille et håpefullt talent med kunster litt utenom det vanlige.

«Solveig, som tydeligvis er ustyrt med mer selvinnsikt enn meg, innrømmet sin egen manglende kompetanse på kommandoraping, og dermed gikk rollen til meg. Jeg dro til og med på med en minirap på leseprøven, som for å understreke at de hadde funnet riktig kvinne til rollen», skriver Guri i bloggen.

Les også: Se kysset alle snakker om
Les også: Videobloggen fra helvete

Coca Cola i strie strømmer

Under generalprøven helte Guri innpå strie strømmer av Coca Cola i håp om at det skulle hjelpe. Men rapingen uteble.

«Latter derimot, og litt brussprut, var det mye av fra munnen min, men ingen rap. På sendinga var det derfor knyttet ekstra stor spenning til om Solberg ville levere.»

Også på sending fikk Guri trøbbel med rapen (saken fortsetter under videovinduet):

311793

Men så:

«Ikke før kostymen var av, sketsjen var over og jeg sto i garderoben, kom det vi hadde sett frem til og håpet på så lenge: En skikkelig Cola-rap. Men akk, så altfor sent.»

Les mer og se flere sketsjer fra «Torsdag kveld fra Nydalen» her.