vanhalen
vanhalen

Guitar Hero: Van Halen offisielt offentliggjort

Mer bandsentrert gitaronani underveis.

Ryktene om et Van Halen-basert Guitar Hero-spill har svirret siden tidlig i 2005, og den siste måneden har katta hatt stort sett alt unntatt halen ute av sekken. Nå er det endelig klart at Guitar Hero: Van Halen er på vei, til fansens store glede.

Dette kommer fra Activision-talsmann Will Kassoy, som ikke nevner hverken slippdato eller hvilke konsoller spillet kommer til – dog er det trygt å anta at det i likhet med resten av GH-spillene vil dukke opp på Playstation 2, Playstation 3, Xbox 360 og Wii. Det nevnes heller ingen spesifikke låter, men ”mange av bandets største hits” bør gi de innvidde en viss idé om hva man kan forvente i låtlista.

Akkurat som i GH: Aerosmith og GH: Metallica vil spillet også inneholde låter fra andre band, men denne gangen har de snudd på flisa og inkludert band som er inspirert av Van Halen i tillegg til bandets egne inspirasjonskilder. I første omgang nevnes Queen, Weezer, Blink 182, The Offspring og Queens of the Stone Age, og vi kan bare anta det vil dukke opp flere etter hvert.

Så gjenstår det bare å se hvor godt denne utgaven vil slå an utenfor USA, hvor Van Halen definitivt har sin største tilhengerbase, og at det ikke havner på massivt billigsalg sammen med GH: Aerosmith.

Her kan du se Van halen i aksjon.

(bonus for de med spotify)

spotify:track:6GvXbZOlqZfGs0L7xxzwaH

spotify:track:3PbGMXcO8NOn1yZf6l8EGf

spotify:track:0Z7O8GMQShj9TJrm2yX1R6