Lone Klein spiller Bea Jørgensen i «Hotel Cæsar».
Lone Klein spiller Bea Jørgensen i «Hotel Cæsar».

Bea savner datteren Runa

Se hva som skjer på «Hotel Cæsar» denne uken.

Ny uke og nye intriger på «Hotel Cæsar».

Bea savner Runa

Beas datter Runa er tatt hånd om av barnevernet, ettersom Bea har sittet flere år i fengsel. Savnet etter datteren blir stadig større, og Bea har lyst til å ringe henne. Svein mener imidlertid at hun bør trå varsomt frem, og ta dette gjennom de rette kanalene.

Han hjelper derfor til ved å ringe tilsynsvergen i håp om å få i stand et møte mellom mor og datter. Det skulle han ikke ha gjort.

Alexander og Julie har kjærlighetssorg

Viggo forklarer Alexander at Julie er nødt til å kunne stole på ham dersom han skal få henne til å ville ha ham. Alexander innser dette, og bestemmer seg for å invitere henne med i operaen.

Gregorious (Helge Reiss) har ikke rent med mel i posen, og er i ferd med å bli avslørt.
Gregorious (Helge Reiss) har ikke rent med mel i posen, og er i ferd med å bli avslørt.
Julie er livredd for at Alexander skal knuse hjertet hennes. Victoria mener at hvis hun vil ha Alexander ut av livet sitt, må hun si at hun ikke har noen følelser for ham.

Astrid avslører Gregorious

Familien har forsøkt å advare Astrid mot den sjarmerende poeten Gregorius Bang. De mener han er ute etter å utnytte henne, noe den gamle damen bare fnyser av.

Julie har imidlertid undersøkt litt nærmere, og funnet ut mørke hemmeligheter. Sammen med Juni forteller hun Astrid om sine funn, men blir møtt med sinne.

Astrid velger likevel å konfrontere Gregorius med det hun har fått vite.

Se «Hotel Cæsar» hverdager klokken 19.30!

Hjem til «Hotel Cæsar»