Liz Hurley er frelst på landlivet

Nå trives Liz Hurley bedre på landet enn på den røde løperen, og hevder i et intervju at bygdefolk er «mer sexy» enn byfolk.

– Jeg skal gjerne vedde på at det er mindre sex i byen enn det er på landet, rett og slett fordi det er mer sexy her. Også menneskene er mer sexy, sier Hurley (43), som nå bor nesten fulltid på sin prakteiendom i idylliske Gloucestershire, som hun kjøpte i 2003.

Der bor hun sammen med fire labradorer, to katter, tre gjess, åtte høner, 49 kuer, 63 sauer og 82 griser – samt ektemannen Arun Nayar og sønnen Damian.

I et intervju med bladet Tatler poserer hun på førstesiden i lang hvit aftenkjole – sammen med en diger, hvit geitebukk, og snakker som om hun får betalt for å reklamere for landsens liv.

– Når jeg lukker øynene og tenker på England, er jeg ikke i en flott restaurant i Knightsbridge i London, men derimot lettkledd foran et sprakende bål på peisen, omgitt av fire labradorer og Rupert Campbell-Black, fleiper hun, med hentydning til romanfiguren i Jill Coopers Rutshire-bøker.

Men også til hverdags er bygdefolket bra, hevder Liz Hurley: – Bygningsarbeiderne, for eksempel; de som bygde om stallene mine, var så flotte at venninnene mine kom reisende ned hit fra London for å flørte med dem. (©NTB)