Marek Sapara (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
Marek Sapara (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

Sapara tok ansvar etter Iversens vanvittige bom

- Jeg tror ikke han får ta flere frispark, gliser Marek Sapara.

Lyn - Rosenborg 1-1

Ullevaal/Bergen (TV 2 Sporten): Marek Sapara har lenge slitt med å finne nettmaskene med frisparkene sine, og før kampen mot Lyn ble det bestemt at Steffen Iversen skulle ta det første frisparket.

Da Iversen fikk sjansen blåste han imidlertid ballen himmelhøyt over.

- Jeg har ikke scoret på frispark på lenge, jeg tror det er ett år siden, så vi bestemt før kampen at Steffen Iversen skulle ta det første frisparket, men jeg tror ikke han får ta flere, gliser Sapara, som etter Iversens kjempebom måtte trå til igjen. Det gjorde han med glans.

Se Iversens frisparkbom her:

305919

- Endelig scoret jeg på frispark, sier en glad og lettet Marek Sapara til TV 2 Sporten, etter å ha dundret inn målet som sørget for 1-1 mot Lyn.

Frisparket gikk i mål i Johan Dahlins keeperhjørne, og at ballen skulle dit bestemte Rosenborgs måltørste dødballsspesialist seg for med en gang.

- Jeg bestemte meg med en gang, da jeg så hvordan han sto. Han sto for langt mot midten så jeg måtte skyte der, forklarer Sapara.

Akkurat det var perfekt for slovaken.

- Det var nære målet og da er det vanskelig å slå den over muren, sier Sapara.

Rommet i keeperhjørnet kom som bestilt.

Se målet her:

305857

- Det var en tøff kamp for oss. Vi skapte mange sjanser, spesielt i andre omgang, men vi fikk ett poeng. Det teller, vi er på topp og vi er fornøyd, sier konkluderer Sapara.

Alexander Tettey var bare sånn passe fornøyd, men formen hans var i det miste langt bedre enn etter søndagens oppgjør mot Lyn. Da var han så sliten at han knapt klarte å stå på beina.

- Den (formen) er på absolutt topp, jeg kunne spilt en omgang til, sier Tettey til TV 2 Sporten.

Se intervjuet med Tettey her:

305889

- Hva synes du om 1-1 mot Lyn?

- Det er ok. Vi er ikke helt fornøyd, vi kommer for å ta tre poeng. De får en straffe Rune redder fantastisk, så får de førstemålet og da må vi skru opp et hakk. Det gjør vi heldigvis, men når vi kommer ut og kjører på i det første kvarteret i andre omgang burde vi fått to mål. Da hadde kampen vært ferdig. Men vi gjør ikke det, og vi det gjør kampen mer spennende, sier Tettey.

Se alle mål og høydepunkter fra kampen her:

305888