Martin Andresen  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Martin Andresen (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Andresen: - Kjempeviktig seier

VIF-manager Martin Andresen var en lettet mann etter 3-0-seieren på Røkke-løkka.

Molde - Vålerenga 0-3:

Aker Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Et Vålerenga i krise gikk kynisk til verks mot i bortekampen mot formlaget Molde i Tippeligaen onsdag kveld.

- Deilig med seier
Det har stormet rundt osloklubbens spillende manager de siste ukene etter svakt spill og laber poengfangst så langt i årets Tippeliga.

Med dagens seier klatret VIF til ni poeng og har dermed plassert seg på niendeplass på tabellen.

Etter kampen var det en lettet Andresen som møtte pressen.

- Det var deilig å få en seier. Vi er disiplinerte. Klart vi kunne skapt enda mer på dem hvis vi hadde vært litt mer nøyaktig i første omgang når vi hadde krefter. Vi blir litt slitne i andre omgang og kjørte ikke overgangene så hardt i andre, sier Andresen til TV 2 Sporten.

- Kjempeviktig
Han hevder klubben ikke har latt seg påvirke av det massive presset som kom etter 2-3-tapet for Start på Ullevaal på søndag.

- Vi forholder oss ikke til det utvendige presset. Vi fokuserer på det vi får gjort noe med og det er hverdagen. Det har vi klart. Det er derfor vi vinner i dag. Fordi vi klarer å holde fokus på det som er viktig for oss.

Han håper dagens seier er et tegn på at Vålerenga vil ha marginene med seg i kampene fremover.

- Vi må klare å bikke flere sånne kamper som vi har i dag i vår fordel, sier han.

Og fortsetter:

- Det er kjempeviktig å få en seier. Særlig siden den kommer mot Molde som har vært så gode i år.

Slår tilbake mot Hoset
Etter kampen gikk Moldes midtbanespiller og tidligere VIF-spiller Magne Hoset ut å slaktet Vålerendag destruktive spillestil.

- Det er litt merkelig at når vi taper 0-3 så har vi mer spilleglede enn dem som vinner 3-0. Det sier vel sitt om det de holder på med, sa Hoset til TV 2 Sporten.

Martin Andresen fnyser av kritikken.

- Vi slår dem 3-0 på deres hjemmebane så det bryr meg ikke hva han sier. Det har jo kommet mye rare ting derfra før, sier en hoderystende Andresen.

Se Hosets utspill i videovinduet under:

305828