cæsar (Foto: Tore Waskaas)
cæsar (Foto: Tore Waskaas)

Sendte «Cæsar»-ferskinger til psykolog

- Det er heftig å komme hjem i stua til en halv million mennesker hver eneste dag, sier Tom Sterri.

Tom Sterri - kreativ produsent på «Hotel Cæsar» - har vært i bransjen i mange år, og vet hvordan oppmerksomhet fra media og publikum kan forandre livet.

Sterri sørger nå for at vinnerne av auditionkonkurransen til «Hotel Cæsar» - Tarjei Westby (17) og Marita Traaen (16) - er best mulig forberedt på hva de har i vente når de inntar TV-skjermene senere i år.

Sendt til psykolog

- Vi er såpass seriøse at vi lar de yngste skuespillerne få besøke psykolog. Å komme hjem i stuen til en halv million mennesker hver eneste dag hele året, er veldig heftig, sier Sterri til ungdomsprogrammet «Waschera» på TV 2.

Se «Waschera»-intervjuet øverst i saken!

- Plutselig er du veldig i fokus, og du må ha ryggrad for å tåle det. Det er greit for de som tar det steg for steg, men disse to tar jo tjue trinn av gangen, sier Sterri og referer til Tarjei og Marita.

Tarjei Westby (17) og Marita Traaen (16) vant auditionkonkurransen
  til «Hotel Cæsar». (Foto: Tore Waskaas)
Tarjei Westby (17) og Marita Traaen (16) vant auditionkonkurransen til «Hotel Cæsar». (Foto: Tore Waskaas)

- TV-debuterer til høsten

Sterri er svært glad over at Tarjei og Marita er med på laget. Selv om tenåringene i utgangspunktet ansettes kun for ett år, ser han ingenting som hindrer ham i å utvide kontrakten med dem.

- Vi har lyst til å ha med disse lenge, og da er vi heldige som har fått med oss så unge mennesker. Dette er en investering for vår del, sier Sterri til «Waschera».

Les mer: Åpner for nakenscener på «Cæsar»

TV-seerne får ikke se Tarjei og Marita på skjermen før oktober/november, men allerede i slutten av denne måneden skal begge spille inn sine første scener.

Hjem til «Hotel Cæsar»