lene
lene

Droppet Lene etter «Paradise Hotel»

- Jeg kan ikke tvinge Mats til å ha kontakt med meg.

Forholdet mellom Mats André Pedersen og Lene Sortevik har svingt mye frem og tilbake i løpet av tiden på «Paradise Hotel».

De to har gått fra å ligge omslynget i hverandres armer, til tøffe krangler hvor ukvemsordene har hanglet.

Ingen kontakt lengre

Nå avslører Lene overfor «God kveld Norge» at hun ikke har noen kontakt med Mats.

- Han er den jeg har minst kontakt med av alle som var inne på hotellet. Det har bare blitt sånn, røper hun overfor «God kveld Norge».

Les også: «Paradise»-Lene hetses grovt

På spørsmål om hvorfor forholdet har utviklet seg slik, svarer Lene følgende:

- Da spør du helt feil menneske. Alle får ta sine valg, og Mats har selv valgt å trekke seg bort fra oss andre som var med. Det får være opptil hver enkelt hva man ønsker å gjøre. Jeg vet ikke hvorfor han ikke vil ha kontakt.

Vil ikke presse seg på

Lene, som har vært i mye hardt vær på grunn av sine raseriutbrudd i serien, har heller ikke selv forsøkt å få kontakt med 22-åringen igjen.

- Jeg har ikke tatt så veldig mye initiativ. Man vil jo ikke presse meg på og tvinge noen til å ha kontakt om man ikke ønsker det, uttaler Lene.

Tromsø-jenta forteller også at Mats var den gutten hun fikk best kontakt med i «Paradise Hotel». Hun har følgende forklaring på hvorfor ikke forholdet fungerte.

- Vi er begge utrolig sta, og sikkert ganske vant til å få viljen vår. Når man plasserer to slike sammen blir det jo litt smådiskusjoner, smiler Lene.

Se også Paradise-Lene snakke om den grove hetsen hun har blitt utsatt for i videovinduet under:

305617

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her!

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»