Film: Fighting Temptations, Beyoncé Knowles
Film: Fighting Temptations, Beyoncé Knowles

Musikkglede

Oppdrag: sett sammen et gospel kor og led dem til seier i konkurransen Gospel Explosion. Eller glem arven fra din avdøde tante.

Darrin Hill (Cuba Gooding, Jr.) har en drøm om å gjøre det stort i New York, men da sjefen finner ut at han har forfalsket vitnemålet sitt fra Yale, blir han sparket fra jobben i reklamefirmaet. Blakk og deprimert vender han tilbake til hjembyen Monte Carlo i Georgia for å delta i begravelsen til tante Sally, og å hente arven sin på $150 000. Disse mottar han bare dersom han innfrir hennes siste ønske: å starte et gospel-kor og lede dem til suksess. 

Men Monte Carlo later til å være en by der gode sangere er mangelvare, og Darrin er nær ved å gi opp håpet om å kunne kreve arven. Inntil han møter Lilly (Beyoncé Knowles), en smellvakker nattklubbsangerinne med en stemme som kan redde Darrin ut av den økonomiske knipen. 

Etter å ha samlet et kor bestående av svært forskjellige typer, er det bare å øve, øve, øve; målet er å feie motstanderne av banen i den årlige konkurransen Gospel Explosion.

Se filmen "The fighting temptations"  på TV 2 Zebra onsdag 6. mai kl. 23:40.