tmnt
tmnt

Turtles In Time i ny drakt

Nyversjon på vei til Xbox Live.

Xbox Live Arcade er vert for et vell av nyutgivelser av gamle spill, deriblant Bionic Commando og Sensible World Of Soccer, i tillegg til det kommende Marvel vs Capcom 2. Nå ser det ut til at en ny klassiker er på vei, nemlig Turtles In Time, som mange nok husker fra Super Nintendo-dagene. Imidlertid er det ikke versjonen vi kjenner fra hjemmekonsollene, men den originale arkadeversjonen som nå får et nytt strøk maling, muligens til ergrelse for mange.

turtles-in-time2
turtles-in-time2

Denne informasjonen kommer via Ninja Pizza, en blogg om alt relevant for Turtles-universet. I forbindelse med mutantskilpaddenes 25-årsjubileum gikk et event kalt "Galabunga" av stabelen i New York, hvor denne nyversjonen ble vist fram. To brett var tilgjengelige for testing, og en ihuga Turtles-fan tok seg tid til å sjekke det ut og samle litt informasjon.

Spillet blir en direkte oversettelse av arkadeversjonen, synliggjort ved at bossene ombord på sjørøverskipet i brettet "Skull and Crossbones" er Tokka og Rahzar (fra den andre Turtles-filmen) framfor Bebop og Rocksteady, som i SNES-utgaven. Gameplayet er med andre ord det samme samme som før, bortsett fra at spillet nå kommer med noe mer moderne 3D-grafikk. Musikken rapporteres også å være intakt, noe som er snadder for de som fortsatt tar seg selv i å nynne til noen av de mange fengende melodiene fra spillet.

Når Turtles In Time kommer er foreløpig uvisst, da versjonen som ble vist fram etter sigende var en veldig tidlig utgave. Det blir kun utgitt på Xbox Live Arcade i første omgang, men det går snakk om at utviklerne jobber med en versjon til Wii. Cowabunga!