NYTT ALBUM: Eminem slipper sin nye plate «Relapse» i USA 19.mai.
NYTT ALBUM: Eminem slipper sin nye plate «Relapse» i USA 19.mai.

Eminem nær døden av overdose

Overdosen metadon kostet nesten rapperen livet.

I 2005 hadde den populære rapperen Eminem et tilbakefall av pillemisbruk som kunne ha kosten ham livet! Det var under en avrusning av heroin han utviklet et behov for sovemedisin, og en venn ga ham en neve uidentifiserte blå piller.

- Doktoren min fortalte meg at de mystiske pillene var matadon, som skulle holde heroinavhenginge unna dop. Hadde jeg ant at det var metadon, hadde jeg nok ikke tatt dem. Man så ille som jeg var dengang, er jeg ikke helt sikker.

Ikke redd etter overdosen

- Doktoren min fortalte meg at mengden metadon jeg hadde tatt, tilsvarte å sette fire skudd heroin. Og selv da han fortalte meg at jeg nesten hadde dødd, fikk jeg ingen reaksjon.

Den 36år gamle hip-hop stjernen inrømmer overfor det amerikanske Vibe magazine, at hans misbruk dengang var helt ute av kontroll.

Brukte det meste av narkotika

- Det er ikke noe hemmelighet at jeg hadde et narkotikaproblem. Jeg spiste mellom 10 og 20 Vicodintabletter daglig. Valium, Ambien, det ble så mye at jeg ikke engang aner hvor mye jeg tok.

Stjernen forteller til Vibe magazin at han ransaket sitt eget hus etter tabletter, og at han til slutt fant en serviett med syv sterke Vicodintabletter i kjelleren, som han slukte.

Nå er han kun avhenging av jobben

Etter tre års pause, er Eminiem nå glad for å være tilbake med sitt nye album «Relapse» og han bedyrer at det eneste han nå er avhengig av, er jobben.

- Jeg føler meg nesten som et lite barn igjen når det gjelder rap. Jeg vil leke meg med musikken, og finpusse hver linje jeg skriver. Rap var mitt dop. da det sluttet å virke slik på meg, begynte jeg å miskbruke andre midler. Nå blir jeg «høy» av rap igjen.

Albumet «Relapse» har sin release i USA 19.mai.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»