Cesc Fabregas   Arsenal (Foto: SANG TAN/AP)
Cesc Fabregas Arsenal (Foto: SANG TAN/AP)

Fabregas: - Min fremtid er i Arsenal

Cesc Fabregas har ingen planer om å forlate The Gunners.

Det nærmer seg sesongslutt og «Silly Season».

Da kommer også ryktene om at Arsenal-kaptein Cesc Fabregas er på vei til en av de spanske gigantene Barcelona eller Real Madrid.

DIREKTE 20.45: Følg Arsenal - Manchester United minutt for minutt i vårt livesenter

Et mannstertkt spansk pressekorps er i London for å følge Chelsea - Barcelona på onsdag. De benyttet anledningen til å møte opp på Arsenals treningsfelt mandag.

- Det er her jeg ønsker å være
Og spørsmålet alle ville ha svar på var hvor Fabregas skal spille neste sesong.

- Hvor mange ganger må jeg si dette? Fremtiden min er i Arsenal, og det er her jeg ønsker å være, var det kontante svaret fra Gunners-kapteinen.

Fabregas kom til Arsenal som 16-åring og har aldri angret på den avgjørelsen. Midtbanedirigenten ser at manager Arsene Wenger er i ferd med å bygge opp et nytt storlag. Noe han ønsker å være en del av.

- Navnet mitt er blitt koblet til andre klubber de fire siste årene, men jeg er fortsatt her. Det burde vel forklare noe. Denne klubben er spesiell for meg. Å skrive under for Arsenal er noe av det beste som har skjedd i livet mitt, sier han.

Vil gi noe tilbake
Nå har han planer om å senke Manchester United i kveldens semifinale i Mesterligaen.

- Alle i klubben har behandlet meg fantastisk og jeg er virkelig takknemlig. Nå er det opp til meg å betale tilbake ved å komme til mesterligafinalen. Hvis ikke jeg ikke hadde gått til Arsenal som 16-åring, så ville jeg ikke spilt mesterligafinale for tre år siden, og heller ikke hatt muligheten til å spille i en ny i år, forklarer Fabregas.

LES OGSÅ: Wenger lover festfotball mot United
LES OGSÅ: Ferguson frykter at Rooney mister hodet

- En milliard i forskjell på lagene
Mens Manchester United har kjøpt fra øverste hylle de siste årene, har Arsenal stort sett avlet opp talenter til verdensstjerner. Ifølge The Sun vil Uniteds antatte lagoppstilling ha kostet i overkant av en milliard kroner mer enn de elleve Arsenal trolig mønstrer.

- Bare fordi en spiller koster 200 millioner kroner så betyr ikke det at han nødvendigvis er bedre enn en som kostet 20 millioner. Det har denne klubben vist med spillerne man har hatt. Patrick Vieira, Dennis Bergkamp, Robert Pires og Thierry Henry. De var best i verden. Spillere som har vunnet VM og EM. Det er også spillere som har kostet 200 til 300 millioner som aldri har vunnet noe.

- Vi vet hva vi kan i Arsenal og vi vet hvor gode vi er. Kjøpesummen betyr ingenting, sier Fabregas.

DIREKTE 20.45: Følg Arsenal - Manchester United minutt for minutt i vårt livesenter