INGEN NÅDE: Phil Dowd viser Joey Barton veien ut etter å ha gitt ham det røde kortet.  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
INGEN NÅDE: Phil Dowd viser Joey Barton veien ut etter å ha gitt ham det røde kortet. (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Full krig i Newcastle

Alan Shearer og Joey Barton røk i tottene på hverandre på trening.

Newcastle-manager Alan Shearer klarte ikke å skjule sin misnøye med Joey Bartons røde kort mot Liverpool.

- Barton var ikke uheldig som ble utvist. Det var en helt riktig avgjørelse. Nå må vi klare oss uten ham resten av sesongen. Det er jeg ikke spesielt fornøyd med. Han har helt klart sviktet meg. Det samme gjelder klubben og ham selv. Jeg kommer til å straffe ham på alle måter jeg kan, sa Shearer etter kampen.

På mandagens trening smalt det mellom de to.

- Det var helt utrolig å se på. De var som to bukker. Shearer sa til Barton at han hadde gjort en feil ved å sette ham på laget. At han hadde trodd at Barton var god nok, men at han hadde vist at han ikke var det.

- Joey skrek til Alan at han var den beste spilleren i klubben og det var derfor han måtte bruke ham. Alan svarte at det var han ikke og sa han var elendig. Joey svarte opp med at han var en elendig manager med elendig taktikk.

MINFOTBALL: Gøy og gratis. Bli med nå!

- Da så det ut til at det skulle bli et skikkelig slagsmål og at de måtte bli skilt fra hverandre. Shearer var skikkelig sint. Ikke bare på grunn av det røde kortet, men også fordi Barton må stå over de tre siste kampene i Premier League på et tidspunkt Newcastle trenger alle på plass, sier en kilde i Newcastle til The Sun.

Newcastle har tre poeng opp til Hull, som i øyeblikket ligger over nedrykksstreken.