Lene Alexandra
Lene Alexandra

Slik blir du Lene Alexandras kjæreste

Forklarer hvorfor hun har vært singel så lenge.

Lene Alexandra har vært singel helt siden 2007, da hun hadde en kortvarig romanse med en profilert millionær fra Sørlandet.

På sin egen blogg forteller hun nå hvorfor.

Derfor har hun vært singel lenge

Det er nemlig svært vanskelig å imponere 27-åringen.

- Om man først velger å bli sammen med noen skal de være fordi man har det bedre sammen med den personen enn å være singel. Derfor har jeg vært singel lenge. Det haster ikke for meg. Trives jo med singellivet, fastslår den tidligere glamourmodellen og puppepop-artisten på sin blogg.

Laaang liste

Og lista over hva som skal til for å bli hennes utkårede er lang som et vondt år, og inkluderer blant annet disse egenskapene:

Les også: - Nei, jeg er ikke bifil

Les også: - Forsøkt truet til puppeintervju

Ærlig, tålmodig, han tar ikke seg selv høytidelig, han er sosialt intelligent, selvsikker, inkluderende, omtenksom, smart, leken, morsom, litt rar, men voksen der det trengs.

Og den fortsetter med: positiv, gledespreder, godt forhold til sin familie, godt forhold til min familie, nysgjerrig, eventyrlysten, han har ambisjoner, er impulsiv, sporty og bryr seg og sin egen helse.

...og her fortsetter den

Nå begynner lista å bli for spesielt interesserte, men vi tar med litt flere punkter: kreativ, hjelpsom, gentleman, vet hvordan han skal behandle en kvinne, allsidig, ikke redd for å vise at han er glad sin kvinne eller for å bli kalt tøffel, han skriker gjerne ut at han elsker sin kvinne på en offentlig plass, stolt, glimt I øyet, litt smågal/crazy, godt hjerte. glad I livet, fleksibel, forståelsesfull, og i tillegg: Lett å snakke med og flink til å få sin kvinne til å føle seg spesiell og til å gi henne den oppmerksomhet hun trenger.

- Ja, det er en lang liste, innrømmer Lene Alexandra på bloggen, men: - Det er jo drømmemannen og høyst sannsynlig finnes han ikke i virkeligheten. Dessuten gidder ikke jeg være sammen med noen om det ikke klaffer 100 prosent, fastslår hun.

Oppfyller du alle punktene? Da er det vel bare å ta kontakt da...

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»