Tor Ole Skullerud  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Tor Ole Skullerud (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Skullerud: - Jævlig surt

Men overtidsmålet var ikke det som skuffet VIF-treneren mest.

Ullevaal/Bergen (TV 2 Sporten): Tor Ole Skullerud gikk rett i garderoben etter at Cristian Bolanos hadde sendt Start til himmels på overtid.

- Det var jævlig surt, og vi er veldig, veldig skuffet.

LES OGSÅ: Tørum: - Det gikk i ball for meg
LES OGSÅ: Bolanos: - Det føles godt

LES OGSÅ: Myggen: - Føler meg fortsatt litt for gammel

- Men vi er først og fremst skuffet over prestasjonen, og særlig førsteomgangen vår. Førsteomgangen vår var - er det lov å bruke et uttrykk som «rævva»? - så var den det. Vi virket tamme og løp ikke nok. Så får vi gi honnør for at vi jobbet mye hardere i andre omgang, men det er en fryktelig rotete fotball kamp, og det ser planløst og til tider dumt ut. Men vanskelig bane igjen, det hopper og spretter, sier en hoderystende Skullerud.

- Hvem det sin skyld at det ser dumt ut?

- Vi tar fullt og helt ansvar for det vi som prøver å legge en plan for kampen. At det ser dumt ut er ikke rette ordet. Det er rotete, det er det rette ordet.

- Bør dere klare å holde 2-2 helt inn?

- Ja, det er ikke vanskelig å se at vi lekker, og slipper inn veldig mange mål. Vi slipper inn billige baklengsmål, og det får vi bare prøve å fortsette å jobbe med. Da vi får 2-2 der, så har vi selvsagt håp om at vi skal få det ene poenget. Det er bittert å bli straffet på overtid, men sånn er det.

- Nå har dere 15 baklengsmål, er det som er grunnen til at dere ligger der dere ligger?

- Ja, det er i alle fall en viktig årsak. Så det må vi gjøre noe med.

Se høydepunktene fra kampen her:

305182

- Vi har en plan
- Er det tydelig at Vålerenga kommer til å ligge i bunnen i år.

- Nei, jeg tror selvfølgelig ikke det. Jeg tror vi skal bort derfra, men vi ligger der nå, og det må vi ta konsekvensen av.

- Hvordan skal dere komme dere ut av dette?

- Vi skal ikke gjøre noe nytt og spennende. Vi har en plan og ting vi jobber med, og vi må bare fortsette å tro på at kan få det til.

- Men når den planen ikke funker, bør man ikke da endre kurs?

- Det er mer utførelsen og det vi får ut av det vi prøver på som er problemet. Vi har ikke tenkt å legge oss ned. Vi skal opp og stå og jobbe, og klinke til videre.