sxacbf5a (Foto: Eric Jamison, © EJ RJK**NY**)
sxacbf5a (Foto: Eric Jamison, © EJ RJK**NY**)

Betalte for skandalemissens bryster

- Vi ville gjøre henne selvsikker, innrømmer missearrangør.

Miss USA-deltakeren Carrie Prejean fikk gjennomgå da hun nylig ble grillet av Miss USA-dommer Perez Hilton.

Da åpent homofile Perez, som er mest kjent for å være kjendisblogger, spurte missekandidaten på direktesendt TV om hun mener at alle amerikanske stater burde åpne for at homofile burde få gifte seg, svarte hun nemlig dette:

- Jeg tror jeg mener at ekteskap skal være mellom mann og kvinne. Jeg ønsker ikke å støte noen, men det var slik jeg ble oppdratt, sa Carrie, som har tittelen Miss California.

sxacbeab (Foto: Eric Jamison, © EJ SE**NY**)
sxacbeab (Foto: Eric Jamison, © EJ SE**NY**)

Nå får Prejean gjennomgå igjen, etter at det har blitt bekreftet at arrangørene av Miss California betalte brystoperasjonen hun fikk utført like før konkurransen.

- Vi assisterte Carrie da hun kom til oss og fortalte at hun var interessert i å få operasjonen utført, sier direktør for Miss California Keith Lewis til «The Early Show».

- Vi oppmuntrer ikke folk til å gjøre det

På spørsmål om hvorfor de som arrangører valgte å betale for operasjonen, svarte Lewis følgende:

- Du vet, først av alt - det er ingenting vi oppmuntrer folk til å gjøre. Men når vi møter hun som har blitt kåret til Miss California, får vi henne til å svare på mange spørsmål om hva hun tenker om seg selv, hva hun føler hun trenger å jobbe med, hva hun gjerne ønsker å forandre, hva som ikke er bra. Vi vil gi henne størst mulig selvsikkerhet for å få henne til å presentere seg selv på best mulig måte på en nasjonal scene.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her!

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»