KOMIDEBUTANT: Guri Solberg debuterer som komiker i den kommende programserien «Torsdag kveld fra Nydalen». (Foto: Tore Waskaas)
KOMIDEBUTANT: Guri Solberg debuterer som komiker i den kommende programserien «Torsdag kveld fra Nydalen». (Foto: Tore Waskaas)

- Det var kjipt og ubehagelig

Guri Solberg om de negative kommentarene.

Lørdag er det finale i «Det store korslaget» på TV 2.

Les også: Slik blir «Korslaget»-finalen

I Dagbladet Fredag forteller programleder Guri Solberg at hun tror hun selv hadde hatt problemer med å stå sammen med andre og synge.

- Men det er deilig å slippe meg løs i et uironisk, folkelig univers. Før var jeg strengere med meg selv og andre, mer opptatt av hva som er riktig og ikke. Nå står jeg der og sier «Å, det er så fint når dere synger», sier hun til avisa.

Elsker direktesendinger

Solberg, som venter sitt første barn, forteller videre at hun elsker direktesendinger.

- Jeg liker direktesendinger bedre enn opptak, når det er skikkelig svært, jeg vet jeg skal gå herfra til derfra og får beskjeder på øret... Jeg elsker det. Når det er like før det skjærer seg, men jeg mestrer det, sier hun.

Trist etter bloggkommentarer

Guri sier også at hun ble lei seg da hun fikk negative leserkommentarer på bloggen sin på TV2underholdning.no etter første sending av «Torsdag kveld fra Nydalen».

- Det tok jeg innover meg. Når du lager et humorprogram, vekker det sterke følelser. Det blir gjerne til at folk enten hater det eller elsker det. Jeg har en grunnleggende trygghet inne i meg, og tenker at dette overlever jeg. Men jeg var alene den kvelden de meldingene rant inn. Og det var kjipt. Ubehagelig.

Les Guri Solbergs blogg her!