charlotte+thorstvedt factor (Foto: Tore Waskaas)
charlotte+thorstvedt factor (Foto: Tore Waskaas)

Åpen «X Factor»-audition i Oslo

Aller siste sjansen til å delta i «X Factor».

Selv om søknadsfristen gikk ut i midten av april, er det fremdeles mulig å bli deltaker i TV 2s storsatsning «X Factor» - også kjent som storebroren til «Idol».

Programleder Charlotte Thorstvedt og dommertrioen - ved Jan Fredrik Karlsen, Peter Peters og Mira Craig - holder åpen audition fredag 22. mai på Clarion Hotel Royal Christiania.

- Til alle som sitter på gjerdet og nøler, så er det mulig å møte opp på åpen audition - det har vi i hver by vi besøker, sier Thorstvedt.

Hvor og når skal jeg møte?

Oslo: 22. mai, Clarion Hotel Royal Christiania, klokken 16.00. (Obs! Du oppfordres til å møte tidligere.)

Flere har kommet videre

Under «X Factor»-auditionene i Bergen og Stavanger, møtte hundrevis opp for å prøve lykken på åpen audition. Flere av disse har kommet videre i konkurransen, ifølge Bjarne Laastad, TV 2s informasjonsansvarlige for «X Factor».

Det er imidlertid ikke 100 prosent sikkert at du får synge foran dommerne når du møter på åpen audition.

- Man er ikke garantert at man får synge, men det er en veldig god sjanse for at du får gjøre det. Så jeg anbefaler absolutt å stille opp, sier Thorstvedt.

Vær tidlig ute

Bjarne Laastad i TV 2 råder alle til å møte så tidlig som mulig.

- Vi starter åpen audition når vi er ferdig med alle de som er invitert på bakgrunn av søknadene de har sendt inn. Starttidspunkt for åpen audition er satt til klokken fire i hver by, men det er lurt å være ute i god tid for å få en god plass i køen, sier Laastad.

Spørsmål og svar om «Factor»!

Fulgte datteren

I videovinduet under møter du en av dem som møtte på åpen audition i Bergen. Hun skulle egentlig bare bli med datteren, men endte opp med å prøve seg foran dommerne.

- Jeg er med datteren min og ei venninne av henne, og jeg tenkte «det kommer så mange andre voksne, så hvorfor ikke?» sier hun.

304733

Spørsmål og svar om «Factor»!

«X Factor» begynner på TV 2 i september.

Les alt om «X Factor» her!