FAMILIE: Brødrene Liam og Christopher Mørch Husby kom sammen på premiere torsdag.
FAMILIE: Brødrene Liam og Christopher Mørch Husby kom sammen på premiere torsdag.

Christopher tar lillebroren med på jobb

Jan Thomas' ektemann Christopher Mørch Husby jobber nå som fotograf. Og med på jobb følger hans 13 år gamle bror Liam.

Kjendisstylist Jan Thomas' ektemann Christopher Mørch Husby er travelt opptatt om dagen. 20-åringen satser nå på en karriere som fotograf. I forrige uke kunne stilte Pia Haraldsen til fotosession.

Se bildespesial: Slik har du aldri sett Pia Haraldsen

- Alltid med

Christopher tar seg av styling og fotografering selv, og klarer seg på fotosessioner som dette uten assistanse fra sin stylistektemannen. Med på jobb følger derimot hans 13 år gamle bror Liam.

- Min nære familie betyr mye for meg. Broren min er med i dag, han er alltid med, sier Christopher til «God kveld Norge».

Se video: - Folk får elske eller hate

Går i 7. klasse

Lillebroren går til daglig i 7. klasse på Jessheim skole. Mens Christopher for lengst har flyttet hjemmefra, bor Liam hjemme med familien på Jessheim.

Brødrene har lekt mye sammen opp gjennom oppveksten.

- Han var mer eller mindre alltid frivillig med på filmene jeg lagde da vi var små. Vi løp alltid rundt med videokamera og lagde morsomme ting, forteller storebroren.

- Lett å jobbe sammen

- Selv om Liam drømmer om å bli flyger, har jeg en drøm om at han skal begynne med foto og TV han også. Da vil vi nemlig kunne jobbe sammen, sier han til «God kveld Norge».

På fotosessioner, bruker Christopher lillebroren til å ta testbilder.

- Siden vi er så nær hverandre, så er det lett å jobbe sammen, sier Christopher Mørch Husby mens han får Liam til å posere i lyset før fotograferingen med Pia begynner.

Sjekk ut Christophers Mørch Husbys bilder på hans egne nettsider. (TV 2 tar ikke ansvar for innholdet på eksterne nettsider)

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»