Martin Fillo  (Foto: Lien., Kyrre/SCANPIX)
Martin Fillo (Foto: Lien., Kyrre/SCANPIX)

Midtbanetrøbbel for Viking

Uwe Rösler har i forkant av kampen mot Bodø/Glimt flere av sine beste midtbanespillere ute med skade.

Se Viking - Bodø/Glimt på TV 2 SPORT eller i TV 2 Sportens kampsenter kl. 18.00 søndag

Martin Fillo har tidligere denne sesongen slitt med en hælskade, og måtte til Tyskland for å få den medisinske hjelpen Viking ikke kunne gi ham. Utenlandshjelpen fungerte en periode, men mot Molde måtte 10 millioners-mannen sitte på sidelinjen med de samme problemene.

Fillo har kun trent alternativt denne uken og er høyst usikker til søndagens serierunde.

Jone Samuelsen hinket av før første omgang var unnagjort på Aker Stadion forrige lørdag.

Heller ikke Samuelsen har trent med ball denne uken. Midtbaneterrieren håper at leggen responderer fint når han fredag prøver seg med ball for første gang på en snau uke.

- Jeg har et håp om å rekke kampen. Svaret får jeg først i morgen når jeg skal teste foten skikkelig, sier Samuelsen til TV 2 Sporten.

Børre Steenslid hinket av treningen torsdag med noe han karakteriserer som en øm lyske. Men det er ingen fare, i følge spilleren.

- Jeg er klar igjen i morgen, sier midtstopperen.

Langt fram for Austnes
Med Fillo ute stiller Viking trolig samme lag som slo Molde sist. Skulle Samuelsen ikke bli klar har Røsler noe å tygge på dagene før hjemmekampen.

Tommy Høiland kan være et alternativ på høyrekanten, da med Birkir Bjarnasson som fremskutt midtbane.

Ragnvald Soma kan også gjøre en jobb sentralt på midten, og Pereira kan vikariere på hans plass sammen med Steenslid i midtforsvaret.

Christian Landu Landu spilte sentralt på midten da Samuelsen gikk ut i Molde- kampen. Ut i fra uttalelser fra treneren i etterkant er det lite som tyder på at han får muligheten fra start.

Joackim Austnes er et annet alternativ før den tyske treneren, men han stiller fremdeles bak i rekkene når de gule vestene deles