IMG_8179 (Foto: unknown)
IMG_8179 (Foto: unknown)

Stavdronningen kommer på besøk

«Golden Goal»-gutta får gjevt besøk i kveld.

Henrik har besøkt verdens mest erfarne fotballdommer, Knut Stunner, som har dømt over 21 000 kamper i fotball og bandy, og fremdeles er aktiv.

Karrieren startet som en tilfeldighet, da han som 17-åring ble bedt om å dømme i en kamp som manglet dommer, rett etter at han selv hadde spilt.

Det gikk bra, og siden har det ballet på seg. Nå dømmer han kamper så å si hver eneste dag, og har en rekord på over 800 kamper på en sesong.

Stavdronningen

IMG_8179 (Foto: unknown)
IMG_8179 (Foto: unknown)
Denne uken en det Norges nye stavspranghåp Cathrine Larsåsen som kommer i studio. 22-åringen har tatt gull i NM de siste 5 årene, og har den norske rekorden på 4.30 i juni i fjor. Nå har hun nylig signert en sponsoravtale som er den tredje største i norsk friidrett.

Ukens animasjon

I ukens animasjon har vi kommet til den sveitsiske fotballspilleren Paulo Diogo, som var uheldig under en målfeiring for sitt lag Servette. Den uheldige målscoreren satte nemlig gifteringen fast, da han hoppet opp på gjerdet som skiller publikum fra banen. Den satt fortsatt fast når han skulle hoppe ned. Se resten på Golden Goal denne uken.

Og selvsagt...

..skal det bli kåring. Denne uka skal vi til bokseverdenen, og Henrik og Johan tar for seg fightere som ikke er så tøffe lenger.

Se Golden Goal, i kveld på TV2 Zebra, kl 21:00, og i morgen, fredag, på TV 2 kl 23:10.