kris (Foto: revolutionpix, © dS)
kris (Foto: revolutionpix, © dS)

«Batman» raser etter lekkasje

Christian Bale føler seg dolket i ryggen av sine egne.

Mange fikk seg en god latter da Christian Bale fikk et raseriutbrudd på settet til filmen «Terminator Salvation».

- Nei, hold kjeft for f..., Er du profesjonell? Hva f... holder du på med? Jeg går ikke rundt og river ned lysene midt i en scene. Hva f... er det med deg? Hva i h...... er det du ikke forstår, var noe av det Bale klarte å lire av seg mot den stakkars fotografen.

- Dolket i ryggen

Nå forteller «Batman»-stjernen at han føler seg dolket i ryggen av produksjonsteamet. Han innrømmer at angrepet var i overkant, men insisterer på at det ikke burde kommet ut i media.

- Jeg gjorde det, det var i det offentlige rom, og jeg tar konsekvensene av det. Det er ikke noe jeg prøver å snike meg unna, jeg gikk jo for langt, sier han til Total Film magazine.

- Jeg prøver ikke å unnskylde oppførselen min, men det finnes en tillit på settet. Når alle sier: «Vi tar ikke opp, vi hører ikke engang på det», så tror man på det. Men slik er det ikke, legger han til.

Liker ikke ekstramateriell

Bale fastslår at han trenger å kunne stole på folk for å få ut sitt beste.

- Jeg kan ikke understreke nok at dette ikke er for å skjule dårlig oppførsel. Jeg klager ikke, men denne tilliten er noe man trenger for å ta vare på kreativiteten.

35-åringen benyttet også sjansen til å gå hardt ut mot trenden med å inkludere ekstramateriell på DVD-utgivelser. Han mener dette er med på å ødelegge filmindustrien.

- Jeg tror bare ikke folk er interessert i å vite så mye. Jeg er en som er veldig imot slikt. Selv om noen kanskje vil vite om dette, men dette er som tryllekunstnere, de avslører ikke triksene sine, og det bør ikke vi heller gjøre, uttaler han.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her!

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»