agility senkveld
agility senkveld

«Senkveld»-gutter med hundetekke

Hvor gode er de egentlig med hund? Ukens duell tester guttas dressurevner.

«Senkveld»-duellene har som kjent spent over flere felt, men ikke så mange har inneholdt våre firbente venner hundene.

Denne uken har programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg med seg komikerne Lisa Tønne og Henriette Stenstrup for å teste hvem som er best i agility.

Hver deltaker ble teamet opp med hver sin topptrente hund som skulle veiledes gjennom en hinderløype på kortest mulig tid og med færrest mulig feil.

Hvordan Team Thomas og Team Harald greide seg på agilitybanen får du se i «Senkveld» på TV 2 fredag.

Travel artisthverdag

Artistparet Silje Nergaard og Heine Totland har en travel vår. Silje er midt i en lang turné og snart slipper Heine sitt andre soloalbum samtidig som han spiller en stor rolle i musikalen «Mamma Mia!». Familielivet er med andre ord ikke akkurat A4, og det blir spennende å høre hvordan de får dagene til å gå opp.

Motorgale Jan Erik Larssen utfordres i Senkveld

Jan Erik Larssen er ensbetydende med bil og motor. I sju år var han NRKs mann på motor i «Autofil», men nå har han byttet kanal og kommer sterkt tilbake med «Broom» på TV 2. Jan Erik Larssen kan vente seg en liten utfordring når han kommer til «Senkveld».

Little Stevens yndling

Da vi hadde besøk av Springsteen-gitarist Little Steven tidligere i sesongen, kunne han fortelle at han var stormende begeistret for et norsk band, og at plata deres straks var ferdig. Bandet heter Coctail Slippers, og nå er plata «Saint Valentine's Day Massacre» ute. Bandet spiller sin nye singel «In the City» i «Senkveld».

Paris Hilton lærer norsk

Thomas og Harald gir seg ikke helt i sitt forsøk på å bli bestevenner med selveste Paris Hilton. To ganger tidligere har de snakket med henne hjemme i hennes herskapshus i Beverly Hills, og nå har de planer om å lære den norskættede milliardærarvingen noen nyttige fraser på norsk.

Første intervju med utstemte Ungkaren-deltakere

Silje Haukner og Katinka Hellan har i over to måneder sloss om ungkaren Jørgen Festervoll i «Ungkaren 20 vs 40» på TVNorge. I finalen torsdag kveld blir en av dem sendt hjem gråtende, mens ungkaren avslører hvem han har blitt forelsket i. I «Senkveld» får vi de umiddelbare reaksjonene fra dem begge etter at finalen er sendt.

Se «Senkveld» på TV 2 fredag 1. mai kl 22.10.