LÆRER: Wilborn er ferdig med TV for en stund
LÆRER: Wilborn er ferdig med TV for en stund

- Jeg har sett smerte i min fars øyne

Åpenhjertig Frithjof Wilborn snakker ut om den tøffe perioden og fremtiden.

- Da TVNorge ringte sa jeg vel at jeg var såpass interessert at jeg kunne ha gjort det gratis, ler Frithjof Wilborn.

Leder storsatsing

Mandag kunne «God kveld Norge» avsløre at tidligere TV 2-programleder Frithjof Wilborn til høsten skal lede storsatsingen «Hvem kan slå Ylvis», sammen med Bård og Vegard Ylvisåker på TVNorge.

Er Frithjof Wilborn en B-kjendis? Stem han opp eller ned på KjendisNorge

- Jeg gleder meg noe helt vanvittig til å jobbe sammen med de gutta. Jeg har fulgt med på dem siden de var tenåringer og jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med dem, sier Wilborn som hevder han har lagt konflikten med TV 2 bak seg, og nå ser framover.

Tung tid

- Det var min egen skyld at jeg gjorde noen ting som gjør at jeg ikke lenger jobber i TV 2, men det skal bli veldig godt å komme tilbake på skjermen igjen og se bort på TV 2-huset hvor jeg trodde jeg skulle jobbe til jeg ble pensjonist og si - jeg er fortsatt god, sier Wilborn.

- De som har tatt dette tyngst har nok vært min far og min svigermor. Jeg har sett smerte i min fars øyne som jeg gjerne skulle ha vært foruten, men jeg tror han smiler og er glad igjen nå.

Comeback

I forrige uke signerte han kontrakt med Os Fotballklubb, hvor han skal fungere som daglig leder. Og i tidsrommet 22 til 30. juni skal han altså spille inn «Hvem kan slå Ylvis» for TVNorge.

I gameshowet «Hvem kan slå Ylvis» utfordes Vegard og Bård Ylvisåker i konkurranser fra klassiske idrettsgrener til ekstreme utfordringer. Deltakere som kan slå Ylvis-brødrene kan vinne opp til en million kroner.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Reprise på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»