Diego  (Foto: STRINGER/ITALY/REUTERS / SCANPIX)
Diego (Foto: STRINGER/ITALY/REUTERS / SCANPIX)

Werder tar første stikk

UEFA-cup og Superettan på torsdagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 30.april, frist kl. 19.10:
97 Landskrona-Åtvidaberg H 1,80
105 Werder Bremen-Hamburger SV H 1,85

Totalodds: 3,33

Hjemmeseier til Landskrona
Superettan. Landskrona kommer fra to strake seirer i serien, 3-0 hjemme mot Sirius og 3-1 borte mot Vasalunds. Søndag tok de i mot Allsvenskan-laget GAIS i cupen. Det var Landskrona som så ut som et allsvenskt lag i det oppgjøret, og de vant en fortjent 4-2-seier. Ivo Pekalski (m) er skadet, ellers har trener Anders Linderoth få problemer.

Åtvidaberg kommer også fra to strake seirer i serien, 2-0 borte mot Vasby United og 2-0 hjemme mot Ljungskile. Lørdag møtte også de allsvensk motstand i cupen, og tapte etter ekstraomganger hjemme mot Hammarby. Erik Moberg (f) og Angelo da Silva (f) er skadet.

Landskrona imponerte sist, og vi tror på hjemmeseier for Anders Linderoths mannskap.

Werder går for cup`ene
UEFA-cup. Heltysk semifinale. Disse to lagene møttes for åtte dager siden i semifinalen i den tyske cupen. Da vant Werder etter straffesparkkonkurranse. I helgen lå Werder under 0-2 til pause, men snudde til 3-2-seier hjemme mot Bochum i Bundesliga. Tabellplasseringen har vært uinteressant lenge, og det er i cup`ene Werder må gjøre det om de skal hente heder og ære denne sesongen. Frank Baumann (m) er noe usikker, ellers har trener Thomas Schaaf få mannskapsbekymringer.

Hamburg tapte som nevnt for Werder i cupen. I Bundesliga i helgen ble det også tap med 0-2 borte mot Borussia Dortmund. Dermed har de tre poeng opp til serieleder Wolfsburg. Et tungt slag var det at toppscorer Mladan Petric ble skadet i cupkampen mot Werder, og blir ute en stund. Ellers har Martin Jol få problemer med mannskapet.

Hamburg har slitt med formen i det siste, og er uten sin toppscorer. Vi tror Werder tar første stikk hjemme i denne heltyske semifinalen.

Vurdert av Tage Barstad