buzz norgesquiz 1024 spill nordisk film
buzz norgesquiz 1024 spill nordisk film

Nytt «Buzz»-spill tilfører ikke noe nytt

Den nye versjonen «Norgesmester» prøver, men får det ikke til.

Spillserien med den ganske så irriterende programlederen Buzz er tilbake i en utgave som lar oss konkurrere om hvem som er den sanne «Norgesmester» av Buzz.

«Buzz!: Norgesmester»

Playstation 3, Playstation 2 og PSP

Intet nytt under «buzzeren»

Med 4000 nye norske spørsmål og muligheten til å legge til sine egne via nett-tjenesten «MyBuzz» får vi nesten like mye som fjorårets «Buzz! Quiz-TV». Irriterende var det da å finne ut at absolutt ingen endringer var gjort på de forskjellige spillerundene. Sorry, Sony - runder som «Send Bomben!» og «Kakekasting!» blir fort kjedelige for kjenninger av serien.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet.)

buzz norgesquiz spill nordisk film
buzz norgesquiz spill nordisk film

Se også: Tynt plott i nytt mafiaspill

Slapt forsøk på mer innhold

Ved å loggføre all spillerdata som blir lastet opp til PlayStation Network er tanken at du ganske så passivt eller engasjert kan bli med i en landsomfattende konkurranse som til slutt ender i et verdensmesterskap. På overflaten høres det hele ut som en grei idé, men når kun eiere av PlayStation 3 kan delta og at spillet i seg selv byr på særdeles lite nytt, faller tanken sammen.

For hva er det egentlig du ender opp med å betale for her? Er det et slapt forsøk på å bringe mer innhold til fjorårets suksess? Eller er det et litt patetisk forsøk på å holde en konkurranse som jeg tror folk vil holde seg for god til å betale for? Svaret blir nok begge deler, og karakteren blir deretter - en toer.

Terning-to
Terning-to

Hver onsdag er spilldag på Waschera kl. 16! Flere spillsaker på waschera.no