marvel_vs_capcom
marvel_vs_capcom

Marvel vs Capcom 2 får nyutgivelse

Kommer til Xbox Live Arcade og Playstation Network i sommer.

Marvel vs Capcom-spilleautomatene hadde i sin tid en stor tilhengerskare og har fått et lettere legendarisk rykte på seg flere år etter deres utgivelse. Kanskje ikke så rart; hvem kunne vel ikke tenke seg å slippe løs Hulken på M. Bison? Mange har sågar lengtet etter en oppfølger, være det seg som spilleautomat eller til konsoll, og Capcom svarer med det nest beste: en oppusset nyutgivelse til Xbox Live Arcade og Playstation Network.

Det er arkadeversjonen av MvC2: New Age of Heroes som Capcom nå lanserer i sin helhet til hjemmepublikummet, til jubel – og lettelse – for fansen. Spillet som sådan vil stort sett forbli uendret, og Capcom kommer ikke til å gi det den samme overhalingen som med nyversjonen av Super Street Fighter 2 Turbo. Dette inkluderer også grafikken som, med unntak av muligheten til å jevne ut de skarpe kantene, er den samme som før, dog med muligheten for å velge mellom 4:3 og 16:9.

Det som imidlertid virkelig er verdt å merke seg er at Capcom også med denne nyutgivelsen vil inkludere flerspiller over nett, noe som nok vil være en kjærkommen nyvinning for fans av originalen. Nytt i denne omgang er at fire mann kan observere kampen og chatte med hverandre mens to spillere går løs på hverandre.

Marvel vs Capcom 2 kommer på nett i løpet av sommeren.