charlotte+thorstvedt (Foto: Bjørn Sigurdsøn)
charlotte+thorstvedt (Foto: Bjørn Sigurdsøn)

«X Factor»-audition hos Charlotte

Har du ikke meldt deg på? Stavanger-toget har ikke gått.

Forrige helt besøkte «X Factor»-teamet Bergen, hvor mange møtte opp på audition for å vise frem sitt sangtalent.

- Sammenliknet med «Idol», er det generelle nivået i Bergen høyere enn det noen gang har vært. Dette lover veldig godt, strålte Bjarne Laastad, informasjonsansvarlig i TV 2 overfor tv2underholdning.no.

Denne helga drar programleder Charlotte Thorstvedt - som har bodd i Stavanger store deler av sitt liv - sammen med jurymedlemmene Jan Fredrik Karlsen, Mira Craig og Peter Peters til Stavanger for å finne nye talenter med den helt spesielle x-faktoren.

Kom på åpen audition

Selv om du ikke har meldt deg på «X Factor» og fått innkalling, har du selvsagt mulighet til å bli med på TV 2s nye storsatsning likevel.

I hver eneste by gjengen besøker, har du mulighet til å stille på åpen audition.

- For å sikre oss at nivået på «X Factor»-deltakerne blir så høyt som mulig, ønsker vi naturlig nok å høre så mange som mulig. Derfor arrangerer vi også en åpen audition i hver by for alle som vil prøve seg, sier Laastad.

Her er reglene for «X Factor»

Er du ikke påmeldt til Stavanger-audition, kan du møte opp fredag 1. mai på Clarion Hotel i Stavanger. Dørene åpner 16.00.

- Vi tar inn så mange vi har kapasitet til, og kommer til å holde på lenge. Det er likevel viktig å understreke at man på åpen audition ikke har noen 100 prosent garanti for å få prøvesynge om man kommer for langt bak i køen, forklarer Laastad.

Det blir arrangert åpen audition i samtlige byer «X Factor»-gjengen besøker:

Trondheim: 13. mai, Comfort Hotel Trondheim, klokken 16.00.

Oslo: 22. mai, Clarion Hotel Royal Christiania, klokken 16.00.

«X Factor» begynner på TV 2 i september.

Les alt om «X Factor» her!