NORSK SUKSESS: Lasse Gjertsen og de andre norske youtube kjendisene har dratt god nytte av deres private videoer på det populære nettstedet.
NORSK SUKSESS: Lasse Gjertsen og de andre norske youtube kjendisene har dratt god nytte av deres private videoer på det populære nettstedet.

Dette er Norges YouTube-kjendiser

Å laste opp private videoer kan lønne seg mer enn du tror. Se videoer!

Gjennom å bli sett av flere millioner mennesker på det populære nettstedet YouTube har disse nordmennene skaffet arbeidskontakter rundt om i verden - og blitt erklært som genier.

Se videoene nedenfor som hele verden mener er verdt å se!

Lasse Gjertsen

24-åringen fra Larvik ble verdenskjent for hans video «Hyperactive» som opprinnelig var et skoleprosjekt.

Hans videoer på YouTube er sett over 25 millioner ganger og han har senere blitt tilbudt jobb fra både selskap i Hollywood og bilgiganten Chevrolet. Han takket nei.

Lasse har vært gjest i «Store Studio» på NRK og «Waschera» på TV 2. Nå håper han å starte en egen animasjonserie på NRK.

Videoen nedenfor er sett over ti millioner ganger.

Magne Strømmen

Kryddertestene til Magne har blitt en stor suksess på YouTube med over 1,3 millioner visninger av videoen nedenfor.

Han var gjest i «Først og sist» på NRK og har samarbeidet med Lasse Gjertsen og Tommy Myrbostad på en helaftens spillefilm med navn «Helten».

Tommy Myrbostad

Moldenseren er mest kjent for sine kritiske videomonologer, og hans krasse video om den rasistiske organisasjonen Vigrid som har gjort ham særdeles populær blant landets ungdom.

Hans YouTube-videoer har over to millioner visninger.

I videoen nedenfor prøver Tommy febrilsk å motstå danselysten man får av sangen «I Don't Feel Like Dancing» av Scissor Sisters.

Jarle Olsen

Videoene fra gutterommet hvor denne bergenseren spiller spektakulære soloer har falt i smak hos gitarentusiaster verden over.

Av fansen blir han hyllet som et gitargeni på linje med Joe Satriani og Yngwie Malmsteen.

La deg imponere av hans vanvittige fingerferdigheter i videoen nedenfor.

Se flere godbiter på waschera.no