katy perry banan1024
katy perry banan1024

Truseløs Katy sjokkerte rapper

Katy Perry med truseglipp på utagerende fest.

Katy Perry ligger for tiden på toppen av hitlistene med låta «I Kissed A Girl» - men nå viser det seg at pikekyssing er langt fra det frekkeste hun bedriver tiden med.

Ifølge rapperen Louise Harman, kjent som rapperen Lady Sovereign, viste nemlig Katy Perry fram mer enn hva man kunne forvente under en utagerende fest på et hotellrom nylig.

lady sovereign (Foto: Kyrre Lien)
lady sovereign (Foto: Kyrre Lien)

- Pikekos på do

- Jeg fikk se «ting» jeg ikke skulle ha sett, forteller Lady Sovereign ifølge Bang Showbiz (TV 2 er ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider).

Sladderbloggeren Perez Hilton skrev på perezhilton.com etter festen at Lady Sovereign og Katy attpåtil hadde låst seg inne på badet på hotellrommet, og at de gjorde «frekke ting» der inne.

Lady Sovereigns versjon er at festen på hotellrommet var fullstendig ute av kontroll, og at Katy kun var iført en t-skjorte under festlighetene.

- Jeg så saker og ting

- Hun hadde ikke på seg noe «der nede». Og sa så jeg saker og ting, forteller rapperen, som ikke har kommentert Perez Hiltons påstander om intim omgang på badet.

Som om ikke de siste ryktene er nok, ga Katy Perry selv ny næring til spekulasjonene rundt hennes seksuelle legning da hun uttalte at «menn er som artisjokker».

- Det er med menn som med artisjokker. Det er umulig å finne hjertet på dem samme hvor mye du leter, sa sangerinnen som er kjent for sangteksten «I kissed a girl - and I liked it»...

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her!

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»