Jackman har kontroll på nakenbildene

Hugh Jackman (40) har valgt å holde nakenopptakene sine under lås og slå.

Den australske skuespilleren var naken flere ganger da han spilte inn en spesiell scene i sin nye film «X-Men Origins: Wolverine».

Ingen av opptakene kunne brukes i den ferdige filmen, siden den fikk aldersgrensen PG13 i USA, som betyr at den må være passende å se for alle over 13 år.

– Det er lett å stupe ned en foss naken, men i en PG-13-film? Det måtte mye koreografi til. Etter at vi var ferdige med opptakene, ga regissøren meg en liten pose og oppi den var det omtrent åtte filmbiter. Jeg sa: «Det var interessant», så holdt jeg dem opp mot lyset og jeg sa: «OK, nå vet jeg hva som er i posen!» Nå ligger de i pengeskapet mitt et sted – mine edlere deler i en pose!”.

Jackman, som spiller hovedrollen som Wolverine i filmen, kan også fortelle at hans sønn Oscar (8) bruker sin fars navn for egen regning.

– Han sa til meg her om dagen: «Pappa, litt til venstre, flott rype.» Han går bort til henne og jeg hørte ham si: «Hei du, pappaen min er Wolverine.» Det er det han sier først. Han tar dem med bort til meg, og spør: «Pappa, kan du skrive et par autografer til jentene?» Og jeg tenker: «Hva er det jeg driver med? Hallikvirksomhet for sønnen min?», sier Jackman til det amerikanske magasinet OK (©NTB)!