liam2 (Foto: Shea Walsh)
liam2 (Foto: Shea Walsh)

Liam Neeson klarer seg bra etter sin kones død

Liam Neeson «klarer seg utrolig bra» etter sin kone Natasha Richardsons tragiske død i mars, sier nær venn.

I helgen dukket Neeson og hans nære venn, Aidan Quinn, opp sammen på filmen «The Eclipse», som hadde premiere under filmfestivalen i Tribeca i New York.

Film om enkemann

Filmen handler om en nyblitt enkemann som utvikler et vennskap med en kvinnelig horrorforfatter. Quinn har en av hovedrollene, og tok med sin venn og kollega - slik han også tidligere har vært med Neeson og sønnene hans på basketballkamp.

- Han er svært takknemlig for all støtte og kjærlighet han har fått fra hele verden og fra så mange mennesker. Han har en fantastisk familie og et godt støttesystem blant vennene sine, og de klarer seg så bra som kan forventes under slike omstendigheter, sier Quinn til bladet Us om hvordan Neeson har det etter Richardsons dødsfall.

Les også: Natasha Richardson er død

Les også: - Natasha fryktet en forbannelse

Sønnene klarer seg fint

Også parets to sønner Micheal (13) og Daniel (12) klarer seg «forbløffende bra», sier Quinn, som også er gudfaren til yngstemann. Han sier det er viktig at de to guttene fortsetter å leve som normalt.

- Du vet, slike ting bruker antagelig lang tid på å synke inn. Det er ingen timeplan for det. Så de har det bra. Liam lar dem leve svært, svært normalt. De har skolen, de har lekser, de har venner å være sammen med, de har en Rangers-kamp å gå på, en Knicks-kamp å se. Jeg tror det er viktig, det er hva Tasha ville ønsket. Hun ville ikke at de skulle hengt med hodene. De har kommet seg videre i livene sine, og det er utrolig, fastslår Aidan Quinn. (©NTB)

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her!
Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»