Norske Talenter dommerne (Foto: Thomas Reisæter / TV 2)
Norske Talenter dommerne (Foto: Thomas Reisæter / TV 2)

Disse talentene får ny sjanse i kveld

Åtte utstemte deltakere prøver seg igjen i «Norske talenter»

Fredag er det klart for «Siste sjansen» i «Norske Talenter». Publikum har vært utrolig engasjerte i hvem de mener skal få en ny sjanse, og det har kommet rekordmange tilbakemeldinger på Norske Talenters nettsider. Over 2500 har sagt sin mening i artiklene om «Siste sjansen».

Hva mener du om «Norske Talenter»? Diskutér nederst!

Les mer: Dommerne trenger DIN hjelp!
Les mer: Hvem får siste sjanse?
Les mer: Ny vri i Norske Talenter

Dommerne har nå endelig tatt sitt valg, og avgjørelsen har falt på åtte kjente og litt mindre kjente talenter. Tre av deltakerne i fredagens aller siste semifinale kom aldri til semifinalene en gang, men fredag kan de likevel komme til finalen i «Norske Talenter»!

Under får du dommernes begrunnelser!

Dommerne om Lydia

Thomas Giertsen om Lydia:

Operasangeren Lydia Hoen Tjore får mye skryt av de andre deltakerne - deriblant Quick.
 (Foto: Tore Waskaas)
Operasangeren Lydia Hoen Tjore får mye skryt av de andre deltakerne - deriblant Quick. (Foto: Tore Waskaas)

- Jeg synes hun er et unikt sangtalent. Nå sist sang hun fantastisk fint, men det var litt anonymt, litt ordinært. Det som er viktig denne gangen er at hun satser på noe som står ordentlig ut og ikke bare er flink til å synge.

Mia Gundersen om Lydia:

- Hun er dyktig i forhold til alder. Utvilsomt så er jenta dyktig. Hun må bli tryggere på seg selv enn det som hun var sist. Det må bli perfekt.

Jan Fredrik Karlsen om Lydia:

- Jeg ble veldig imponert over Lydia. Litt anonym i uttrykket, men med en sterk stemme.

Det er den engleaktige, kraftige og kvalitativt sterke stemmen jeg likte veldig godt.

Se video og les mer om Lydia her!

stripe
stripe

Dommerne om Maximillian:

Thomas Giertsen om Maximillian:

max
max

- Da Maximillian kom inn og leste dikt første gang så tror jeg alle i det rommet var helt satt ut. Han er et veldig sjeldent talent. Jeg håper folk ser det unike med ham og at det er plass til talentet hans i en konkurranse som dette.

Mia Gundersen om Maximillian:

- Maximillian er jeg utrolig glad for kom med denne gangen her. Den teksten der satte seg i mitt system og jeg tror ikke bare det var meg, men veldig mange. Jeg tror det er mange som skal bli veldig glad når de ser han har gått videre.

Jan Fredrik Karlsen om Maximillian:

- Jeg vil se Maximillian igjen fordi det var så interessant og fint og rørende den måten han formidlet dikt på. Så jeg gleder meg til å se det igjen.

Se video og les mer om Maximillian her!

stripe
stripe

Dommerne om Arez:

Thomas Giertsen om Arez:

arezz
arezz

- Tilfellet med Arez er at han har snudd en svakhet til en styrke. Arez sin utfordring er å lage et nummer som er underholdende og variert hele veien.

Mia Gundersen om Arez:

- Arez er en utrolig sjarmerende fyr. Han har vist styrke på så mange måter så jeg er glad for å se hans opptreden igjen.

Jan Fredrik Karlsen om Arez:

- Arez har en voldsom imponerende styrke. Hva han får til med armene sine, han bruker armene som det er bena. Det Arez må gjøre på siste sjanse nå, er å lage et spektakulært show som er med på å styrke styrken hans.

Se video og les mer om Arez her!

stripe
stripe

Dommerne om John:

Thomas Giertsen om John:

john2
john2

- At vi gir John en ny sjanse er helt fortjent og jeg håper han leverer på samme nivå som sist, da bør folk stemme på ham.

Mia Gundersen om John:

- Jeg var lei meg for at han røyk ut sist, at vi ikke hadde plass til ham. Han er kontant, han er presis, han er en veldig eksplosiv danser så det gleder mitt snevre lille dansehjerte at han er med.

Jan Fredrik Karlsen om John:

- Jeg mener i denne runden av Norske talenter gjorde vi en gedigen feil ved å ikke sende John videre. Han har et fantastisk dansetalent.

Se video og les mer om John her!

stripe
stripe

Dommerne om Ingve:

Thomas Giertsen om Ingve:

ingve
ingve

- Det som er unikt med Ingve er at han parodierer på en litt original måte, både karakterene han velger og måten han setter dem sammen på er litt utradisjonelt i forhold til mange andre imitatorer.

Mia Gundersen om Ingve:

- Ingve er et stort imitatortalent og jeg håper å se at han har tatt fatt i showet sitt, at han lager det litt strammere enn det han hadde sist.

Jan Fredrik Karlsen om Ingve:

- Ingve er et særegent talent i mine øyne, en av de mest talentfulle vi har sett i Norske talenter. Hans imitasjoner går utenpå det jeg har opplevd live på en scene før.

Se video og les mer om Ingve her!

stripe
stripe

Dommerne om Cre-8

Thomas Giertsen om Cre-8:

cre
cre
- Jeg er utrolig begeistret for den energien, det trykket og det temperamentet som de leverer, så jeg håper at folk stemmer på dem denne gangen.

Mia Gundersen om Cre-8:

- Cre-8 er en av mine dansefavoritter. Det er en gjeng med sterke dansere som har vilje. De vil dette her. Det eneste jeg kan si er at jeg håper de har perfeksjonert seg enda mer fordi de ikke var helt samkjørte sist.

Jan Fredrik Karlsen om Cre-8

- Cre-8 fortjener en ny sjanse fordi de er bare helt fantastisk sammensetning av personligheter og kvalitet, talenter, måten de sanser sammen på er bare utrolig fett. Jeg tror Cre-8 må passe på at det er en utadvent kommunikasjon i måten de gjør sin koreografi på.

Se video og les mer om Cre-8!

stripe
stripe

Dommerne om Baard:

Thomas Giertsen om Baard:

baard
baard

- Baard er et unikt trommetalent, det hører alle. Hans talent er at han har en helt unik rytmesans og koordinasjon. Jeg mener han ikke bare bør spille på slagverk, men sette sammen et underholdningsnummer der han spiller på alt mulig rart.

Mia Gundersen om Baard:

- Tromme-Baard er bare ett, han er rytme han. Jeg håper han tar essensen av det han gjorde sist, og så har han lagd det til et forrykende trommeshow. 

Jan Fredrik Karlsen om Baard:

- Bård er en sånn ufattelig sjarmerende talentfull gutt som bruker hele sin energi og iver til å traktere trommesettet sitt. Bård har en strålende trommetalent og den iveren og gleden han putter inn i sitt talent og formidler på, gjør at han fortjener å komme tilbake.

Se video og les mer om Baard her!

stripe
stripe

Dommerne om Pernille:

Thomas Giertsen om Pernille:

pernille
pernille

- Jeg synes Pernille var helt utrolig sjarmerende og søt på scenen. Hun er et kjempetalent innenfor musikalsjangeren.

Mia Gundersen om Pernille:

- Pernille er allerede en flott danser. Du ser at hun elsker det hu gjør på scenen. Jeg likte godt det jeg så sist. For Pernille sin del så er det at hun må stole 100 prosent på at det hun fremfører i dag er bra, fordi hun er bra.

Se video og les mer om Pernille her!

Les alt om «Norske Talenter» her!