mr_t
mr_t

Mr. T blir spillhelt

Universets feteste spill underveis?

Har vi ikke alle drømt om å en gang kunne fylle skoene til Mr. T? Mannen også kjent som ”B.A.” Baracus fra 80-tallsserien The A-Team har en varm plass i manges hjerter, og har nærmest opphavsrett på mohikanersveis, bling og kjeftesmelling. Mange har utpekt ham som en perfekt kandidat til et actionspill, og nå ser det ut til at deres bønner er hørt.

Det er slovenske ZootFly som i sin nyeste pressemelding kan meddele at de jobber med ikke bare ett, men flere spill basert på Mr. T-tegneserien utgitt av Mohawk Media. Dette er imidlertid bare begynnelsen: i det første spillet vil Mr. T gå ansikt til ansikt med nazister, og den kjente spilldesigneren Will Wright (The Sims, Spore) innehar rollen som hans makker, i rollen som en genforsker som har blitt kidnappet og tvunget til å jobbe med ”en djevelsk plan”.

Ved siden av det kuleste plottet siden universets skapelse lover ZootFly å levere et intenst og actionfylt gameplay med både slåssing og plattforming, såvel som gåteløsing. Vi krysser fingrene for at de to sistnevnte setter seg godt til rette i baksetet og lar slåssingen gjøre snakkingen; hvem vil egentlig se Mr. T gjøre noe annet enn å banke slemminger og brøle?

Spillet utvikles til PS3, Xbox 360, Wii og PC.