Cheryl Cole
Cheryl Cole

Cheryl Coles lammende sceneskrekk

Girls Aloud-sanger og «X Factor»-dommeren fikk panikkanfall før turnéstart.

Cheryl er etter sigende bekymret for at hun ikke er like talentfull som de andre medlemmene i gruppa, og er redd for at hun ikke skal strekke til på den nye turneen deres.

Måtte roes ned av kollegaene

Den 26 år gamle sangeren fikk et så kraftig panikkanfall da de åpnet turneen i MEN Arena i Manchester sist fredag, at Sarah Harding, Nadine Cole, Kimberley Walsh og Nicola Roberts måtte roe henne ned bare minutter før de skulle ut på scenen.

Les mer om «X Factor»: Slår dere dette, Norge?

Virker deprimert

Venner av henne sier hun har virket deprimert etter at hun kom tilbake fra en klatretur hun gjorde for Comic Relief i forrige måned på Kilimanjaro i Afrika.

- Under prøvene var hun nedtrykt og stille. Alle var veldig bekymret. Hun har mye på gang i sitt privatliv og synes det er vanskelig å takle at hun er hele landets yndling og all den oppmerksomheten som følger med det, sier en kilde til den britiske avisa The Sunday Mirror.

Les mer fra God Kveld Norge: Skavlan tilbake på norsk TV
Les også: Wilborn gjør TV-comeback

Tubulent ekteskap

Cole, som i forrige uke ble kåret til verdens mest sexy kvinne av magasinet FHM, skal stadig være i krangel med sin mann, fotballspilleren Ashley Cole, som ble arrestert for fyll og bråk mens hun var i Afrika.

Hun gikk ut på scenen uten gifteringen sin og dro rett tilbake til hotellet etter konserten. (©NTB)

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10
Reprise på TV2 Zebra søndag kl. 21.35

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»