Daniel Fredheim Holm  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Daniel Fredheim Holm (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Fredheim Holm vil forlate VIF

Og Vålerenga er forberdt på å miste kapteinen.

Valle (TV 2 Sporten): Daniel Fredheim Holm kan komme til å forlate Vålerenga til sommeren.

- Jeg har vært her lenge og opplevd mye, så jeg er lysten på å prøve noe nytt.

- Føler du at tiden er inne?

- Ja, det gjør jeg forsåvidt, sier han til TV 2 Sporten.

23-åringen, som er inne i sitt siste kontraktsår med Vålerenga, har i snart to måneder forhandlet om en forlengelse med klubben.

Går i sommer?
Det at partene ikke har blitt enige, forsterker inntrykket av at Fredheim Holm forsvinner til sommeren.

- Det er en veldig viktig avgjørelse for min egen del med tanke på fremtiden. Da må jeg bruke god tid, sier han om hvorfor de ikke har kommet til enighet.

- Har du lyst ut til sommeren?

- Ja, det er ingen her i klubben som ikke har et mål om å få prøve seg ute, svarer Fredheim Holm - som utelukker at det er aktuelt å gå til en annen norsk klubb.

Klubber følger Fredheim Holm
Sportsdirektør, Truls Haakonsen, bekrefter at det er klubber som følger spilleren som kom fra Skeid før 2004-sesongen, men avviser at det har vært noen konkrete henvendelser.

- Vårt utgangspunkt er at vi ønsker å forlenge, det vet også Daniel. Men hvis det kommer et riktig tilbud, så skal vi legge til rette for at spilleren kan gå, forteller han.

Men hvis klubben skal sitte igjen med noen overgangskroner, må Fredheim Holm selges til sommeren. Ved sesongslutt kan han nemlig gå gratis. Ifølge Haakonsen er det imidlertid ikke gitt at Fredheim Holm får gå når det neste overgangsvinduet åpner - selv om han ikke har signert en ny kontrakt.