Cheryl Coles sceneskrekk

Cheryl Cole sier hun er lammet av skrekk når hun skal gå ut på scenen.

Girls Aloud-sanger og «X Factor»-dommeren er etter sigende bekymret for at hun ikke er like talentfull som de andre medlemmene i gruppa, og er redd for at hun ikke skal strekke til på den nye turneen deres.

Den 26 år gamle sangeren fikk et så kraftig panikkanfall da de åpnet turneen i MEN Arena i Manchester sist fredag, at Sarah Harding, Nadine Cole, Kimberley Walsh og Nicola Roberts måtte roe henne ned bare minutter før de skulle ut på scenen.

Venner av henne sier hun har virket deprimert etter at hun kom tilbake fra en klatretur hun gjorde for Comic Relief i forrige måned på Kilimanjaro i Afrika.

- Under prøvene var hun nedtrykt og stille. Alle var veldig bekymret. Hun har mye på gang i sitt privatliv og synes det er vanskelig å takle at hun er hele landets yndling og all den oppmerksomheten som følger med det, sier en kilde til den britiske avisa The Sunday Mirror.

Cole, som i forrige uke ble kåret til verdens mest sexy kvinne av magasinet FHM, skal stadig være i krangel med sin mann, fotballspilleren Ashley Cole, som ble arrestert for fyll og bråk mens hun var i Afrika.

Hun gikk ut på scenen uten gifteringen sin og dro rett tilbake til hotellet etter konserten. (©NTB)