Jan Gunnar Solli og Thiago Martins
Jan Gunnar Solli og Thiago Martins

Spår «dødballkrig» på Aspmyra

TV 2-ekspert Petter Myhre spår en skikkelig «dødballkrig» i mandagens oppgjør mellom Bodø/Glimt og Brann.

DIREKTE KLOKKEN 19.00: Se Glimt - Brann på TV 2 Zebra eller i vårt livesenter

I sin analyse foran mandagens TV 2 Zebra-sendte oppgjør mellom Bodø/Glimt og Brann kommer Petter Myhre med en klar melding:

- Bodø/Glimt har scoret tre av fire mål hittil etter dødballer. Det laget som vil gå seierende ut av denne kampen må unngå undøvendige dødballer, sier TV 2 Sportens fotballekspert.

Se Petter Myhres analyse før kampen i videovinduet øverst i saken!

Branns mareritt-bane
Bodø/Glimt er favoritter foran kampen - i hvert fall om statistikken brukes som fasit.

For Brann har har nemlig ikke vunnet på Aspmyra siden 2002.

På 19 kamper siden 1977 har Bodø/Glimt vunnet elleve. Fire kamper har endt uavgjort mens fire kamper har endt med Brann. Målforskjellen er 46-27 i gultrøyenes favør.

Skal knekke Glimt-koden
Brann-trener Steinar Nilsen satser alt på å knekke «Glimt-koden» mandag kveld.

- Jeg har blandede erfaringer fra Bodø selv som Tromsø-trener. Men da passer jo det fint å ta en seier, sier Brann-trener Steinar Nilsen til klubbens egen hjemmeside.

Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen er enig med Petter Myhre i at det kan være duket for en skikkelig fotballkrig på kunstgresset på Aspmyra.

- Det blir en jevn batalje, som alle kamper i Tippeligaen er så tidlig i sesongen. Jeg håper vi fortsetter med å være solide bakover, og at også fremgangen fremover på banen blir bedre. Kamper på Aspmyra skal bety tre poeng til Bodø/Glimt, sier Ingebrigtsen.

Undervurderer ikke Brann
Brann står uten seier på sine fem første Tippeliga-kamper. Ingebrigtsen tar imidlertid ikke lett på oppgaven av den grunn.

- Selv om Brann mangler Austin og Bakke, så tror jeg ikke Brann er særlig svekket, de har en bred stall. Spillere som Tijan Jaiteh og Hassan El Fakiri er gode midtbanespillere, men vi frykter ingen i Brann, de har jo solgt Thorstein Helstad, sier han.

Se Petter Myhres analyse før kampen i videovinduet øverst i saken!

DIREKTE KLOKKEN 19.00: Se Glimt - Brann på TV 2 Zebra eller i vårt livesenter