Skulle fiske krabber, kjørte av veien

Casey Aldridge, far til Jamie Lynns Spears 10 måneder gamle datter Maddie, havnet i helgen på sykehus etter en bilulykke – og er nå siktet for uaktsom kjøring.

18 år gamle Jamie Lynn ilte til hospitalet for å sitte ved sengekanten. Paret var forlovet, men i mars skal hun ha avlyst bryllupet.

Casey (19) skal være våken og i stand til å snakke for seg. Legene mener han vil bli frisk, men de akter å holde ham under oppsyn på intensivavdelingen de neste tre dagene. Det sier en kilde i familien til People.com.

Han skal ha vært til stede i utdrikningslaget til en fetter, da han og noen venner bestemte seg for å dra og fiske krabber. Aldridge var sjåfør i sin pickuptruck da den i halv to-tiden søndag morgen kjørte av veien nær Lake Bruin i Louisiana, og gikk rundt. Han ble kjørt i ambulanse til sykehuset, opplyste politiet.

Det er ifølge nettstedet ikke klart om han ble testet for alkohol- eller narkotikapåvirkning, men han skal være anklaget for uaktsom kjøring, noe som i USA regnes som en forseelse. (©NTB)