Robbie Williams
Robbie Williams

Tapte nesten 300 mill.

Stjerner som Robbie Williams, Amy Winehouse og Paul McCartney har fått kjenne finanskrisen på kroppen.

Listen over de rikeste i Storbritannia ble i helgen presentert av Sunday Times. De har fortsatt penger, men det foregående året har vært «rødt» - også for stjernene.

Ikke bare tapt på skilsmissen

Paul McCartney havnet i den bitre skilsmissestriden med sin eks-kone, Heather Mills, og tapte over en kvart milliard på det.

Les mer: Får 250 millioner

Og kontoen har ikke vokst siden den gang. Hans enorme formue sank med ytterligere 300 millioner kroner. Totalt hadde han en nedgang på ca. 12 %. Aftonbladet trekker også frem Elton John som eksempel. Han er riktignok en ivrig giver til veldedighetsorganisasjoner, men har det siste året tapt store penger på aksjer og investeringer på eiendomsfronten. Hans formue regnes å ha gått ned ca. 25 %. Det betyr at han «bare» sitter igjen med en formue på omlag to milliarder kroner.

Festet bort pengene

Også for sangerne Amy Winehouse og Robbie Williams har det gått nedover. Amy har knapt dratt inn penger det siste året, men festet har hun! Sunday Times kunne avsløre, før de reelle listene lå klare, at skandale-sangeren har mistet halvparten av formuen sin og «kun» har 50 millioner kroner igjen. Robbie har igjen omlag 800 millioner kroner etter tap på 20 % det siste året.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her!

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»