SKJELTE UT SMÅBARN: Anne Kat. Hærland reagerte me dutskjelling da garderoben hun skulle bruke allerede var okkupert.  (Foto: Åserud, Lise, © lise PEK)
SKJELTE UT SMÅBARN: Anne Kat. Hærland reagerte me dutskjelling da garderoben hun skulle bruke allerede var okkupert. (Foto: Åserud, Lise, © lise PEK)

- Få ut drittungene

Anne Kat. Hærland ble fly forbanna da det var småbarn i garderoben hennes på Drammen Teater.

Barna visste fred og ingen fare. Danseforestillingen de medvirket i hadde såpass mange aktører at de måtte bruke en garderobe som var satt av til Anne Kat. Hærland og hennes stab senere på kvelden. Den skulle de aldri ha lånt.

Ildsint Anne Kat.

For komikeren, som skulle spille forestillingen «Gift - men ingen fanatiker» i samme teater samme kveld, ankom under barnas forestilling og fant sin egen garderobe okkupert. Hærland reagerte med et voldsomt sinne, forteller øyevitner til VG.

- Hun burde beklage. Det er helt uakseptabelt å oppføre seg slikt, forteller Thomas Green til VG, pappa til Nora (13).

Nora var blant danserne i «Dansestudio Mjøndalen» som hadde forestilling i Drammen Teater, og midt under forestillingen fikk hun beskjed om at hun måtte rydde seg ut av garderoben.

- Da jeg kom opp dit, fikk jeg med meg at hun kalte små barn for drittunger og kastet klærne våre ut. Det var ubehagelig, sier 13-åringen.

Beklager ikke

Henning Haust, som er gift med en av instruktørene i dansestudioet, var med for å hjelpe med det tekniske denne lørdags formiddagen og opplevde også den rasende Anne Kat.

- Jeg sto der da hun ble sint. Hun begynte å skrike «fy faen» og «få ut drittungene» foran meg og barna, forteller Haust til VG.

Han forsøkte å fortelle henne at de skulle rydde opp. Anne Kat. reagerte med å smelle døren i ansiktet hans.

Anne Kat. forteller via sin manager at hun er fullstendig likgyldig til om det var barn eller voksne i garderoben da utskjellingen pågikk.

- Vi hadde leid Drammens Teater. I det vi kom var det 50 barn i garderoben. Vi driter i om det er barn eller ungdom som var der, når vi har leid et hus eller teater skal det ikke være folk i området, sier Viken til VG.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her!

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 22.10.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»