Starts Erik Mykland under eliteseriekampen i fotball mellom Start og Tromsø på Sør arena i Kristiansand søndag.  (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)
Starts Erik Mykland under eliteseriekampen i fotball mellom Start og Tromsø på Sør arena i Kristiansand søndag. (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)

Myggen: - Et kick!

Erik Mykland var utrolig glad etter gjensynet med Tippeligaen.

Start - Tromsø 3-1:

Erik Myklands navn ble for første gang siden 1996 annonsert før en Tippeliga-kamp og hovedpersonen så ut til å storkose seg utover i kampen.

- Det var utrolig gøy etter hvert, sier Mykland til TV 2 Sporten etter kampen.

- De første ti minuttene var jeg ikke med, og lurte på hvordan det skulle ende, men så følte jeg at jeg kom litt mer med i det. Defensivt og i dueller og sånn, men det er masse å gå rent spillemessig, er dommen fra midtbaneeleganten.

- Håper å bli bedre
Med Myggen tilbake på banen kom også Starts første hjemmeseier denne sesongen.

- Da vi fikk 3-1-målet var det et kick, sier Mykland som håper å få vist mer av hva han fortsatt kan.

Se sammendrag av kampen i vinduet øverst.

- Hvis jeg unngår skader og får flere kamper så håper jeg at jeg kan bli bedre enn det jeg var i dag, sier Mykland som fikk én time i comebacket.

- En stjerne
Trener Knut Tørum var veldig fornøyd med comebacket og gleder seg til en Mykland i kamptrening skal spille sammen med Christian Bolaños som dominerte oppgjøret mot Tromsø.

- I dag var han helt utrolig i et par situasjoner og han har spilt mye bedre før, mener Myggen.

- Han klinker inn et mål og har fantastiske egenskaper. I andre omgang ble han brukt for lite av oss og ble liggende alene, men det er ikke tvil om at vi har en stjerne.

Se hele intervjuet:

303986