uncharted
uncharted

Uncharted 2 får multiplayer

Sonys neste store annonsering avslørt?

Etter mye snakk og rykter rundt Sonys kommende store annonsering mandag, kan det se ut som om katta er ute av sekken noen dager for tidlig. Rykter har nemlig svirret heftig rundt Uncharted 2: Among Thieves den siste tiden, og det har gått gjetord om at det andre spillet i sagaen om Nathan Drake vil inkludere støtte for flerspiller.

Kotaku hevder å kunne bekrefte dette, idet de kan presentere et avslørende bilde tatt av en av deres lesere. Bildet er tatt i en Best Buy-butikk i USA, hvor de har mottatt materiell til forhåndsbestilling av det kommende inFamous til PS3. Coveret i bildet viser at de som forhåndsbestiller inFamous ikke bare får tilgang til en demo av spillet over PSN, men også til en flerspiller-beta av Uncharted 2.

Hvorvidt dette har noe som helst med Sonys neste annonsering å gjøre vites foreløpig ikke, da Sony ikke har kommentert saken. I mellomtiden kan Uncharted-fansen fryde seg over denne lille godbiten, og håpe en lignende ordning blir å finne her til lands i forkant av inFamous-utgivelsen, slik at også vi dødelige nordmenn får anledning til å se hvor dette bærer.