Kjell Jonevret  (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Kjell Jonevret (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Jonevret: - Det er bittert å tape

Men Molde-treneren deppet ikke så veldig etter sesongens første tap.

Molde - Viking 1-2

Molde/Bergen (TV 2 Sporten): Molde gikk på sitt første tap for sesongen hjemme mot Viking, men Kjell Jonevret deppet ikke så veldig etter tapet.

- Så farlig var det vel ikke. Jeg synes Viking gjorde en god kamp og at vi ikke når helt opp, men det kommer av dem. Det er bittert å tape, men vi har en del bra saker vi kan ta med oss, sier Jonevret til TV 2 Sporten.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Men selv om han ikke er voldsomt skuffet, så innrømmer han at det blir en litt annen stemning i garderoben enn det var etter snuoperasjonen mot Stabæk.

- Jeg lover deg det er stillere i denne garderoben i dag enn det var for en uke siden mot Stabæk, det kan jeg trygt si, sier Molde-treneren.

Les også: Her sikrer Viking seieren

Nå risikerer Molde å bli vippet ned fra toppen - dersom Rosenborg slår Lillestrøm søndag. Jonevret koser seg på toppen så lenge det varer.

- Det blir deilig å sove en natt til som serieleder, men som sagt, det er et langt løp. Jeg mener vi skaper så mye og viser at vi kan også når vi havner under, så jeg håper vi kan vinne flere kamper, sier Jonevret.

Se mål og høydepunkter her:

303782

- Kjente ikke noe press
Han vil ikke være med på at det var presset som tabelltoppen medfører som ødela for Molde.

- Jeg tror ikke vi har kjent noe press faktisk. Vi har pratet om at vi vet hva vi må gjøre for å vinne kamper og i dag var vi et lite steg etter. Hvorfor det skjer må vi se på, men jeg tror ikke de synes det var vanskelig å gå ut. Det var fest og mye folk så det burde vært gøy å spille i dag, sier Jonevret.

Snytt for straffe
På stillingen 0-0 ble Molde snytt for straffespark da Haakon Skogseid handset inne i straffefeltet.

- De sier det de som sto rundt der. Det var mange som sto rundt der, men det går jo så fort. I min posisjon er det vanskelig å se, men jeg ser reaksjonen på spillerne og jeg kjenner dem og vet noen av de ikke jukser, sier Jonevret.