ghostbusters
ghostbusters

Forbered deg på et nostalgikick av de sjeldne.

Ghostbusters-intro på nett

Det knytes mye spenning til det kommende Ghostbusters-spillet, basert på filmene av samme navn. Mange har et nært forhold til disse klassiske filmperlene, og fansen krysser fingre og tær for at spillet klarer å ivareta den gode gamle Ghostbusters-stemningen. Nå er introen i sin helhet lagt ut for offentligheten, og hvis den er en indikator på hvordan resten av spillet blir, kan fansen puste lettet ut: the Ghostbusters are back!

Artikkelen fortsetter under videoen.

Ghostbusters: The Video Game utvikles av Terminal Reality, folkene bak blant annet Bloodrayne-serien og Nocturne, og finner sted to år etter den andre filmen i serien. Spillerne inntar rollen som en navnløs, ny rekrutt i Ghostbusters-gjengen, ansatt for å teste nytt – og potensielt livsfarlig – utstyr. Selvfølgelig bryter en form for overjordisk ondskap løs, og en ny spøkelsesjakt er i gang.

Alle de fire Ghostbusterne spilles av de originale skuespillerne fra filmene (Dan Aykroyd, Bill Murray, Harold Ramis og Ernie Hudson), og manuset er skrevet av Aykroyd og Ramis, som også skrev filmmanusene. Vi loves gjensyn med flere andre kjenninger fra Ghostbusters-universet, blant annet den vemmelige Slimer og gigantiske Stay Puft Marshmallow Man, i tillegg til noen nye fjes.

Spillet skal etter planen være å finne i norske spillhyller 19. juni, og kommer til PC, Xbox 360, Playstation 3 og Wii. Sistnevnte blir en noe annerledes versjon enn de andre, med karikerte figurer og Wiimote-tilpassede kontroller.