Hamburg (Foto: Marcus Brandt/EPA)
Hamburg (Foto: Marcus Brandt/EPA)

Godt betalt HSV-tap

Hamburger SV har slitt på bortebane hele sesongen, og sliter dessuten med et knalltøft kampprogram.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 25. april, frist kl. 15.25:
41 Bor Dortmund - Hamburger SV H 2,30
68 Kjelsås - Raufoss B 1,80

Totalodds: 4,14

Slitne gjester
Bundesliga. Borussia Dortmund ser ut til å ha truffet toppformen tidsnok. Etter fire imponerende seirer på rad, er en plass i den kommende Europe League innen rekkevidde. I motsetning til dagens motstander har vertene spilt én kamp i uka den siste tiden, og har dessuten kun ligaen å konsentrere seg om. Lee (f) er fortsatt ute med skade.

HSV måtte se en plass i cupfinalen glippe etter 120 minutter og straffesparkkonkurranse mot Werder Bremen tidligere i uken. Det var lagets sjette kamp på 18 dager, og uken som kommer venter et nytt prestisjefylt nordtysk oppgjør mot de grønne og hvite, denne gangen i Uefa-cupens semifinale. Kun avgitt poeng i 2 av 14 hjemmekamper i serien, men på reise har det blitt labre 5-2-7 for Martin Jols elever. Savner stadig Reinhardt (f), i tillegg har toppscorer med 12 fulltreffere, Petric (a), havnet på skadelisten.

HSV er stadig en del av gullkampen, men med tre lag foran seg ser det vanskelig ut. Det tette kampprogrammet setter naturligvis sine spor, og vi slår til på fine 2,30 for Dortmund i denne kampen.

Raufoss sterkest
2. divisjon avdeling 4. Kjelsås har fått en flott start med fire poeng og null baklengs de to første. Triumfen kom mot et ungt og blekt Bodø/Glimt 2 i premieren på hjemmebane, mens Stig Mathiesens elever forsvarte seg til 0-0 borte mot avdelingsfavoritt Ranheim for en uke siden. Martin Hansen (a) er ute med skade, tilbake fra karantene i de to første kampene er Akinyemi (f).

Raufoss skuffet mot FF Lillehammer i sin første kamp, men kom sterkt tilbake med storspill og 3-0-seier over et forventet topplag i Asker sist. Den kampen gikk i likhet med dagens på kunstgress. Mangler langtidsskadde Skogen (f).

Raufoss har ingen grunn til å undervurdere dagens motstander etter resultatene de to første rundene. Gjestene har utvilsomt det beste mannskapet av disse, og klarer de å bygge videre på spillet de viste mot Asker er sjansen for seier god. 1,80 holder til en plass på bongen.

Vurdert av Magnus Wattne