SLUTT: Elen Rives og Frank Lampard var sammen i sju år før det ble slutt i november.  (Foto: Scanpix/WENN.com)
SLUTT: Elen Rives og Frank Lampard var sammen i sju år før det ble slutt i november. (Foto: Scanpix/WENN.com)

Lampard skjelte ut radiovert på direkten

Kalte radiovert «idiot» etter at han diskuterte Chelsea-stjernens privatliv.

Da radioverten James O'Brien på kanalen LBC i London bestemte seg for å ta opp en avisartikkel der Frank Lampard ble kalt «hjerteløs» av sin tidligere kjæreste Elen Rives, svartnet det for Chelsea-stjernen, som ringte opp radiokanalen og skjelte ut O'Brien.

Lampard var tydelig irritert på at privatlivet hans ble diskutert, og hadde blitt oppringt av sin søster. Hun hadde blitt oppskaket da hun hørte praten, som foregikk på dagen ett år etter at hans mor Pat døde.

Hans ekskjæreste Ellen Rives påsto Lampard hadde blitt værende i parets 85-millioners bolig og omgjort den til et ungkarsrede - og at han traff en annen kvinne, mens hun og deres to døtre måtte flytte inn i en liten leilighet da det sju år lange forholdet tok slutt i november.

- Så må jeg lytte til idioter som deg
En sint Lampard ringte inn til O'Brien og sa det var Rives selv som valgte å flytte ut.

- Jeg håper ikke din kone eller kjæreste kommer til deg en dag og sier at hun ikke ønsker å være sammen med deg, og at det betyr at du ikke får se barna dine flere dager i uken, sa en tydelig opprørt Lampard.

Hør utskjellingen her:

- Du vet ingenting om meg. Jeg finner det fornærmende at du insinuerer at jeg er svak og et avskum fordi jeg ikke kjempet med hud og hår, sier Lampard, som mener han gjorde alt for å redde forholdet.

Frank Lampard  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Frank Lampard (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

- Du sier at enhver mann som lar barna sine leve i dårligere kår enn seg selv er svak og avskum. Du insinuerer det om meg. Jeg vurderer meg selv som menneske etter hvor godt jeg oppdrar barna mine. Jeg har våknet opp noen ganger og sett avisartikler der jeg har kommet ut av en bar eller en klubb og det blir tatt bilder av to forskjellige kvinner jeg aldri har snakket med og påstår jeg satt sammen med dem hele kvelden. Så må jeg våknet opp og lytte til idioter som deg. Jeg må bare tåle det og holde munnen lukket, sier Lampard.

Ett år siden moren døde
Men denne gangen sprakk det fullstendig for Chelsea-stjernen.

- Søsteren min hørte på dette, og det er årsdagen for min mors død. Synes du søsteren min trenger å høre at du sier slike ting på radioen?

- Noen ganger må du tenke over ting før du snakker om det. Jeg vil snakke med deg mann til mann om det. Glem radiostasjonen, jeg vil snakke med deg mann til mann.

Var det rett av Lampard å få ut det han hadde på hjertet? Si din mening i kommentarfeltet under!