Hulsker  (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)
Hulsker (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)

Skadekrisen i Start avblåst

Sju Start-spillere var usikre foran Tromsø-kampen, men nå ser det bedre ut.

I går hadde Knut Tørum store problemer med å finne frem smilet. De dårlige nyhetene var mange etter at Ole Martin Årst og Jesper Mathisen pådro seg strekkskader og gjorde en fra før lang skadeliste enda lengre. I dag var situasjonen langt bedre.

- Det ser mye bedre ut enn i går. Bernt Hulsker, Hunter Freeman og Clarence Goodson ser alle ut til å rekke kampen. Dermed skal vi klare å stille et gjenkjennelig lag mot Tromsø. Alle skader reduserer oss i kraft og tyngde, men nå ser det veldig lovende ut. Mot Tromsø skal vi ha den første trepoengeren hjemme, smiler Tørum til TV2 Sporten.

Les også: Skadesituasjonen i alle klubbene før runden

Disse spiller ikke
Ole Martin Årst, Jesper Mathisen og Solomon Owello spiller ikke kampen. Årst er den som er verst rammet og er ute mellom fire og åtte uker på grunn av en strekk.

- Det er kjedelig og vanskelig å fordøye. Jeg trodde jeg var helt frisk, men slo opp igjen skaden. Jeg begynte nok litt for tidlig, sier Årst.

- Har du fått garantier for at dette ikke er samme type skade som satte deg ut i over et år?

- Det har jeg. Dette er en vanlig strekk som tar et visst antall uker å bli kvitt og så vidt meg bekjent har ingen blitt tvunget til å legge opp på grunn av strekk, ler Årst.

Han mister uansett muligheten til å møte gamle lagkamerater søndag. Tromsø har vist en forrykende form spesielt på bortebane. Det skremmer ikke den gamle TIL-spissen.

- Vi har muligheten til å jekke dem ned litt, sier Årst.

Dagens Myggen
Størst spenning denne uken har vært knyttet til om Erik Mykland blir spilleklar til søndag. I dag trente han ikke. Helt bevist ifølge Tørum.

- Det ser veldig lovende ut. Han fikk muligheten til å hvile ankelen i dag. Lårskaden som har plaget ham lenge virker helt leget og et par stikk i ankelen må han tåle.